Ο σεφ της Σκορδά εξομολογείται τον έρωτά του για την αδελφή του Μαζωνάκη: «Περνάμε τέλεια»
Showbiz

Ο σεφ της Σκορδά εξομολογείται τον έρωτά του για την αδελφή του Μαζωνάκη: «Περνάμε τέλεια»

Η σχέση του Δημήτρη Μακρυνιώτη με τη Βάσω Μαζωνάκη μετρά ήδη δύο χρόνια, όμως πολύ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα

Οι ίδιοι δεν κάνουν καμία προσπάθεια να κρύ ψουν κάτι, όμως σπάνια εμφανίζονται σε πολύβουα και πολυσύχναστα μέρη. Οπως συνέβη πρόσφατα όταν ο pastry chef στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της Αθή νας, όπου σίγουρα η παρουσία τους δεν πέρα σε απαρατήρητη. Στα φωτογραφικά ενσταντανέ, οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και εκείνη ήταν πολύ τρυφερή μαζί του, όπως βέβαια και εκείνος.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με τον Γιώργο Μα ζωνάκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και, όπως ήταν φυσικό, διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης εξομολογήθηκε στη Realnews ότι μόλις συγκατοίκησε με τη Βασούλα του όπως συνηθίζει να την αποκαλεί: «Εχουμε μετακομίσει τώρα στη Βουλιαγμένη, μένουμε μαζί, περνάμε τέλεια. Είναι πολύ πραγματικό αυτό που ζούμε. Είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι πολύ ουσιαστικό, δεν το πουλάμε, προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν μας ενδιαφέρει να δειχνόμαστε», λέει και εξηγεί με τρυφερότητα ότι έχουν αποφασίσει να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φλας: «Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί, αλλά κανείς δεν γνώριζε κάτι. Τώρα βγήκαν κάποιες φωτογραφίες ξανά, μετά από έξι-επτά μήνες. Δεν μας ενδιαφέρει να δείχνουμε την προσωπική μας ζωή γιατί έχουμε τις δουλειές μας, τρέχουμε…».

Αν και κανείς από τους δύο δεν κρύβει την όμορφη αυτή σχέση, που προχωρά αργά αλλά σταθερά, προτιμούν να κάνουν εξόδους σε ήσυχα μέρη και λατρεύουν τα ταξίδια. Επειδή όμως ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, όταν μπαίνουν αργά το βράδυ στο σπίτι τους στα νότια προάστια, αρκούνται στο να χαλαρώνουν με ταινίες ή απαλή μουσική. Η γυναίκα, ωστόσο, που έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι η κόρη του από τον πρώτο του γάμο.

Η 4χρονη Μιχαέλα είναι η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία και φροντίζει να βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο για να περνά μαζί της δημιουργικές στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved