Κατερίνα Στανίση: «Δε θα βγω λόγω κρίσης στην πίστα σαν γλιτσιάρα»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Δε θα βγω λόγω κρίσης στην πίστα σαν γλιτσιάρα»

Η Κατερίνα Στανίση σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», αναφέρθηκε στο πόσο έχουν αλλάξει τα νυχτοκάματα, για τα χρήματα που έχασε στο χρηματιστήριο αλλά και για τα παράλογα των θαυμαστών της.

Το λόγο που απέχει από τις πίστες εξήγησε η Κατερίνα Στανίση λέγοντας: «Δε ζητάω πολλά χρήματα από τα μαγαζιά που τραγουδάω. Έχω τόσες επιτυχίες και δεν μπορώ να πάω σαν τον φτωχό συγγενή. Τώρα θέλουν να τραγουδάμε μετά από τόσα χρόνια καριέρας και να μας δίνουν στραγάλια. Καλύτερα να μείνω σπίτι μου. Έχω δουλέψει και δουλεύω σαν το σκυλί. Δεν κλαίγομαι αλλά δεν πληρώθηκα όπως θα μου άξιζε»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα χρήματα που έχασε στο χρηματιστήριο: «Τα λεφτά που έχω δώσει στην εφορία δεν λέγονται. Μου φάγανε χρήματα στο χρηματιστήριο, με μπλέξανε και εγώ δεν ήξερα από αυτά. Δε θα βγω λόγω κρίσης στην πίστα σαν γλιτσιάρα. Έχω φορέματα haute couture και τα λοιπά».

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε και για τους θαυμαστές της και τι περίεργο έχει ακούσει από εκείνους: «Κάποιος είχε στείλει μήνυμα στο facebook να του στείλω τις κάλτσες μου για να κοιμάται με αυτές».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved