Δέσποινα Βανδή: «Όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα»

Εδώ και είκοσι περίπου χρόνια ζει έντονα την καθημερινότητα με τον άντρα της και μπορεί να υποστηρίζει πως το πάθος εξατμίζεται όμως αυτό που μένει είναι ακόμη πιο δυνατό.

Για την προσωπική της ζωή και πώς εκλαμβάνει το πάθος, τις συνήθειες αλλά και τι ρουτίνα μέσα στη σχέση της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δέσποινα Βανδή.

Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι η «αναπαραγωγική» λειτουργία το ίδιο άτομο διαρκεί πάνω κάτω 2-3 χρόνια.

«Το πάθος, λοιπόν, να συμφωνήσουμε, εξατμίζεται. Όταν λέω πάθος εννοώ η "τύφλωση". Αυτό λένε και οι έρευνες και η ανθρώπινη εμπειρία. Στην αρχή βλέπεις αλλά παραβλέπεις. "Θα αλλάξει", λες από μέσα σου. Στη συνέχεια "βλέπεις" καλύτερα. Εκεί λοιπόν θα αποδειχθεί η αντοχή του θαυμασμού σου. Θέλω να πω ότι όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερο ωριμάζει το αίσθημα σαν το παλιό κρασί. Και τόσο περισσότερες μυρωδιές βγάζει. Το αίσθημα το ανιδιοτελές, το καθαρό, το γνήσιο».

Εννοείς αυτό το αίσθημα που δεν στηρίζεται σε ανασφάλειες, συνήθειες και ρουτίνα.

«Πάλι εξαρτάται. Η συνήθεια και η ρουτίνα είναι απαραίτητα εργαλεία λειτουργίας κάθε ανθρώπου και κάθε σχέσης. Είτε ερωτικής, είτε επαγγελματικής. Το πρωί θα σηκωθούμε, κάποια ώρα θα γευματίσουμε και πάει λέγοντας. Πρόσεξε τι θέλω να πω. Αν αυτές οι συνήθειες και αυτή η ρουτίνα υπερβαίνουν και συρρικνώνουν τα αισθήματα, τότε η σχέση είναι ηττημένη, κατεστραμμένη και τελειωμένη. Ενα τυμπανιαίο πτώμα».

Και φεύγεις;

«Φυσικά. Κάθε γυναίκα να κάνει κουράγιο, να πάρει τα μπογαλάκια της και να κλείσει την πόρτα πίσω απ' αυτή τη βελούδινη κόλαση. Οταν όμως το αίσθημα είναι η μηχανή του οχήματος μέσα στο οποίο αναπόφευκτα λειτουργούν συνήθειες και ρουτίνα," ε, τότε η σχέση σκάει από υγεία. Και πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να θυσιάσουμε τα δικά μας καπρίτσια προκειμένου να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved