Τζένη Θεωνά: «Ο Δήμος ενθουσιάστηκε εξαρχής με την προοπτική τού να αποκτήσει δική του οικογένεια»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Ο Δήμος ενθουσιάστηκε εξαρχής με την προοπτική τού να αποκτήσει δική του οικογένεια»

Η φετινή σεζόν βρίσκει τη Τζένη Θεωνά με δύο νέους ρόλους.

Αυτόν της Ειρήνης στη σειρά Για Πάντα Παιδιά στο Open TV, αλλά και ένα ρόλο ζωής: αυτόν της μητρότητας, για τον οποίο ετοιμάζεται, καθώς μόλις μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά!» ομολογεί η ίδια σκεπτόμενη πως τα δημοσιεύματα την ήθελαν έγκυο πολλές φορές.

Ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη,την οποία όμως υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό

«Όλο αυτό μας ξάφνιασε ευχάριστα. Χωρίς να προλάβω να φιλοσοφήσω, να αφομοιώσω και να καταλάβω τι έχει συμβεί, νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και ήσυχη. Ούτε εγώ ούτε ο Δήμος βιώσαμε ποτέ αγωνία. Από την αρχή που το μάθαμε, ήμαστε πολύ χαρούμενοι. Και η ευτυχία μας μεγαλώνει. Ο Δήμος ενθουσιάστηκε εξαρχής με την προοπτική τού να αποκτήσει δική του οικογένεια. Ήταν πολύ γλυκό αυτό, η αντίδρασή του με συγκίνησε και την κρατάω στην καρδιά μου», λέει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved