Νίκος Πουρσανίδης: «Επέστρεψα γιατί ο γιος μου ήθελα να μεγαλώσει στην Ελλάδα»
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: «Επέστρεψα γιατί ο γιος μου ήθελα να μεγαλώσει στην Ελλάδα»

Μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του Μega «Πολυκατοικία» ο Νίκος Πουρσανίδης έφυγε για το εξωτερικό.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το κλείσιμο του μεγάλου καναλιού, για την απόφαση του να φύγει στο εξωτερικό και την επιστροφή του στην Ελλάδα…

Εχετε παίξει σε πολλές σειρές του Mega. Τι σημαίνει για εσάς το κλείσιμο του καναλιού;
«Και εγώ αλλά και πολλοί συνάδελφοι μου έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες με το Μega. Είναι πολύ κρίμα που κλείνει ένα κανάλι με τόσο μεγάλη προσφορά στο κομμάτι της μυθοπλασίας».

Λίγο μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Πολυκατοικία» είδαμε να φεύγετε από την Ελλάδα για το εξωτερικό. Ποιο ήταν το έναυσμα;
«Ηταν κάτι που ήθελα να κάνω από πάντα. Δηλαδή να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Και την ευκαιρία αυτή μου την έδωσε ο πρωταγωνιστικός ρόλος που είχα στην ταινία «Το λιβάδι που δακρύζει» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Αυτό ήταν για μένα ένα διαβατήριο για έξω. Και έτσι είχα την τύχη να δουλέψω μεταξύ άλλων και με τον γνωστό σκηνοθέτη Στίβεν Φρίαρς και να παίξω σε ταινία του».

Και πώς αποφασίσατε να επιστρέψετε στην Ελλάδα;
«Γιατί έγινα μπαμπάς και ήθελα να μεγαλώσει ο γιος μου εδώ. Επιπλέον άρχισα να γράφω κάποια σενάρια με σημείο αναφοράς την Ελλάδα, οπότε τα όποια γυρίσματα έπρεπε να γίνουν εδώ».

Εχετε μετανιώσει για πράγματα;

«Οχι. Μετανιώνω μόνο για τον χρόνο που χάνω αν δεν είμαι δημιουργικός και δεν είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Για τίποτε άλλο», αναφέρει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved