Πόπη Χατζηδημητρίου: Ο γάμος που δεν έγινε ποτέ και ο λόγος που δεν απέκτησε παιδί!

Πόπη Χατζηδημητρίου: Ο γάμος που δεν έγινε ποτέ και ο λόγος που δεν απέκτησε παιδί!

Η Πόπη Χατζηδημητρίου η οποία επέστρεψε στο ραδιόφωνο μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα media, έχει βρει τις ισορροπίες της, ενώ τονίζει πως το κεφάλαιο «γάμος» έχει κλείσει για εκείνη.

«Η προσωπική μου ζωή είναι η ισορροπία μου μακριά από όλα. Αυτά που θέλω, τα έχω. Κατάφερα να κρατήσω τα προσωπικά μου για μένα, τις ζόρικες εποχές που οι παπαράτσι έκαναν κούνια-μπέλα στα πεύκα. Αν αυτό το έχεις κρατήσει και πεις “εγώ μιλάω με τη δουλειά μου”, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το σεβαστούν. Αλλά να το κάνεις από την αρχή, όχι να έχεις πρώτα χρησιμοποιήσει το σύμπαν για να προβληθείς» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Πρόταση γάμου μού έγινε, αλλά ίσως ήταν λάθος η στιγμή. Το να πεις σ’ έναν άνθρωπο να σε παντρευτεί, όταν τον βλέπεις να φεύγει, είναι μεγάλο λάθος. Το ίδιο λάθος είναι να το πεις όταν θέλεις να κάνεις ένα παιδί. Προγραμματίζεις το “για πάντα”; Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα είμαι με κάποιον για να έχω παρέα στον καναπέ. Ο γάμος δεν με αφορά, γιατί πιστεύω στις ειλικρινείς σχέσεις που δεν γίνονται από ανάγκη αλλά από επιλογή. Και αυτό δεν το κάνει μια υπογραφή στο δημαρχείο».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εκμυστηρεύεται επίσης στη Realnews και τον λόγο που δεν επιδίωξε να κάνει ποτέ ένα παιδί: «Δεν έγινα μητέρα επειδή έπαψα από πολύ νωρίς να είμαι μικρούλα. Μεγάλωσα λίγο γρήγορα και φρόντιζα τους άλλους σε ηλικία που έπρεπε να φροντίζουν άλλοι εμένα. Ενιωθα ότι δεν μπορούσα να παίξω τον ρόλο του γονιού, γιατί μου έλειπε το παιδί από μέσα μου. Γιατί όταν πεις ότι κάνω παιδί, σημαίνει ότι καταργείται ο εγωισμός. Δεν πιστεύω ότι γεννιέσαι γονιός, αλλά γίνεσαι».