Δέσποινα Βανδή: «Όπου κι αν ταξιδέψω, η Ελλάδα με μαγεύει...»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Όπου κι αν ταξιδέψω, η Ελλάδα με μαγεύει...»

Η Δέσποινα Βανδή φέτος θα εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου ενώ θα κάνει και τη δική της τηλεοπτική εκπομπή.

«Πάνω απ' όλα το μεράκι. Αυτό το κρυφό μου μεράκι για τις ιστορικές διαδρομές, τα ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα, τα κρυφά στέκια, για οτιδήποτε συνιστά και ορίζει τη φυσιογνωμία κάθε τόπου. Τα ταξίδια ενός ερασιτέχνη. Ο εραστής της τέχνης. Ο εραστής μιας πατρίδας με τόσες ομορφιές, τόσους σπάνιους ανθρώπους και τόσες μυρωδιές. Ας πούμε η περίπτωση της Λήμνου».

Εγώ έλεγα ότι θα μου πεις για Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Άντίπαρο, Κουφονήσια...

«Η Λήμνος, για παράδειγμα. Που για τον μέσο Ελληνα είναι η πατρίδα του Στέλιου Ρόκκου και το στρατόπεδο πολλών φαντάρων. Κι όμως, η Λήμνος με τόσες γωνιές, με τόση αναπτυγμένη γευσιγνωσία και με την Πολιόχνη, στην ανατολική ακτή του νησιού, οποί} εκεί, λένε, πριν από 7.000 χρόνια γεννήθηκε η Δημοκρατία». Μαζί με την ταξιδιωτική έκπληξη προέκυψε και δεύτερη· Και μάλιστα ποδοσφαιρική. Αφού πρώτα με ενημέρωσε ότι μαζί της σ' αυτές τις ταξιδι-ωτικές π^εριπλανήσεις θα είναι ο γευσιγνώστης και φίλος της Βαγγέλης Δρίσκας.

Φαντάζομαι θα ξέρεις ότι στο ίδιο κανάλι θα φιλοξενείται και αθλητική εκπομπή με τον Ντέμη.

Θα τα προλαβαίνεις;

«Θα τα προλαβαίνω».

Ολα;

«Ολα! Η δραστηριότητα είναι ελιξίριο εσωτερικής νεότητας. Θα προλαβαίνω και τη φροντίδα των δύο παιδιών μου».

Ηλικίας;

«Εντεκα και δεκατέσσερα. Θα προλα-βαίνω να εκπληρώνω τα καθήκοντα μου στο επάγγελμα "σύζυγος". Να είσαι βέβαιος γι' αυτό. Θα προλαβαίνω το γυμναστήριο μου. Θα προλαβαίνω να διαβάζω», δήλωσε στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved