Τζένη Θεωνά: «Απολαμβάνω τη συγκατοίκηση μας με το μωράκι και ανυπομονώ να το γνωρίσω»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Απολαμβάνω τη συγκατοίκηση μας με το μωράκι και ανυπομονώ να το γνωρίσω»

Σε λίγους μήνες η Τζένη Θεωνά μαζί με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, θα αποκτήσουν το πρώτο μωράκι τους.

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, την εγκυμοσύνη της, και την γνωριμία με τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι γνωρίζει το φύλο του μωρού του περιμένει.

«Έχω την αίσθηση πως έχω εντρυφήσει στη γυναικεία ψυχολογία, κι αυτό επειδή αγαπώ πολύ τις γυναίκες - έχω πολλές φίλες και μια αδελφή με την οποία είμαστε πολύ κοντά. Σκεφτόμουν, λοιπόν, "τι θα κάνω αν είναι αγοράκι, πόσο εύκολα θα το καταλάβω, θα επικοινωνεί μόνο με τον μπαμπά του;”. Ακόμη δεν ξέρω φυσικά. Όταν όμως μάθαμε ότι το μωράκι είναι αγόρι, ένιωσα πως δεν θα ήθελα τίποτα άλλο. Τώρα απολαμβάνω τη συγκατοίκηση μας και ανυπομονώ να το γνωρίσω», λέει η μέλλουσα μανούλα, που δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα της και ακολουθεί πιστά το εντατικό πρόγραμμα γυρισμάτων για τη σειρά «Για πάντα παιδιά» που έκανε πρεμιέρα στο Open.

«Είμαι τυχερή γιατί έχω μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Έχουμε πολλή δουλειά και αρκετά γυρίσματα και χαίρομαι πολύ που εργάζομαι. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευλογία να περιμένεις παιδάκι και να νιώθεις δημιουργικός και δραστήριος, καθώς αυτό φέρνει φοβερή ισορροπία» τονίζει.

Κατά κάποιον τρόπο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης λειτούργησαν αντίστροφα στη δική της περίπτωση. «Ενώ όλη μου τη ζωή υπήρξα κυκλοθυμική, παραδόξως τώρα νιώθω πιο ισορροπημένη και σταθερή από ποτέ. Δεν έχω συναισθηματικές εξάρσεις, δε βάζω (ακόμη) ξαφνικά τα κλάματα, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στις ταινίες. Πιστεύω ότι όλα γίνονται σε τέλειο timing και το απολαμβάνω με την κοιλιά μου!» αστειεύεται.

Με τον άντρα της ζωής της γνωρίστηκε την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο Rocky Horror Show του Κωνσταντίνου Ρήγου, καθώς ο Δήμος Αναστασιάδης έκανε τις ενορχηστρώσεις για την παράσταση. Είναι και οι δύο Υδροχόοι, και η Τζένη λέει γελώντας ότι ένας φίλος τους τους έχει πει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη τύχη που βρεθήκατε μεταξύ σας, γιατί έτσι σώσατε δυο άλλους ανθρώπους!». Ρωτήθηκε αν σκέφτονται να παντρευτούν τώρα που η οικογένεια μεγαλώνει. «Κάποια στιγμή θα το κάνουμε, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς» απαντά στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved