Ελένη Ερήμου: «Η ομορφιά είναι ένα βάρος»
Showbiz

Ελένη Ερήμου: «Η ομορφιά είναι ένα βάρος»

Η Ελένη Ερήμου μίλησε στο Πρωινό με αφορμή τη νέα της παράσταση και αναφέρθηκε στην ομορφιά που τη θεωρεί βάρος. Θεωρεί εχθρό τον χρόνο και δεν τον αγαπάει καθόλου. 

Έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από την τηλεόραση και να κάνει θέατρο. Η Ελένη Ερήμου εξηγεί το λόγο για την επιλογή της αυτή αλλά και το πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της στην μικρή οθόνη στις κινηματογραφικές ταινίες που έπαιζε: « Τα τελευταία χρόνια εγώ επιλέγω τις δουλειές μου. Έχω επιλέξει να κάνω θέατρο. Δεν με αφορά καθόλου να βλέπω τον εαυτό μου. Σαν να μην είμαι εγώ»

Όσον αφορά την μοναδική ομορφιά της η ηθοποιός είπε:«Η ομορφιά είναι ένα βάρος. Όσο είσαι νέος είναι ωραίο, δε σε πειράζει. Όσο μεγαλώνεις δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν είναι απαραίτητο να θες να το ακούς. Όλα έχουν τα όριά τους. όλα τελειώνουν. Ότι γεννιέται πεθαίνει. Ο χρόνος δεν είναι φίλος μου. Είναι εχθρός μου».

Τι είπε για τον έρωτα και γιατί δεν έχει πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Έχω αγαπήσει. Έχω ερωτευθεί πολλές φορές. Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Μια χαρά όλα αυτά. Μέσα στη ζωή ήταν» απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Ερήμου στο βίντεο που ακολουθεί:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved