Βαλτινός: «Δίνω πολλές ευκαιρίες ακόμα και σε ανθρώπους που με συκοφάντησαν ή δεν με συμπαθούν»
Showbiz

Βαλτινός: «Δίνω πολλές ευκαιρίες ακόμα και σε ανθρώπους που με συκοφάντησαν ή δεν με συμπαθούν»

Για τις ευκαιρίες που δίνει στους ανθρώπους αλλά και σ' αυτούς που μιλούν πίσω από την πλάτη του μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στον μεγαλύτερο φόβο του, τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και με ποια ατάκα του έργου «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» με την οποία ταυτίζεστε 100%.

Είστε άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες;
«Δεν είναι μοναδικές οι ευκαιρίες στον κόσμο. Προσωπικά δίνω πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και σε ανθρώπους που με συκοφάντησαν ή δεν με συμπαθούν. Πιστεύω ότι το καλό γεννάει καλό και το κακό γεννάει κακό. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι έχω μάθει πράγματα, που έχουν ειπωθεί πίσω μου. Παρόλα αυτά συναντιόμαστε, μιλάμε και γελάμε. Δεν τους έχω πει κάτι και ούτε χρειάζεται. Απλά, μιλάω στον άλλο, προσπαθώντας να τον κάνω να με καταλάβει καλύτερα ή να του βγάλω τα τοξικά πράγματα από τη ζωή του».

Τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;
«Ευτυχισμένο με κάνουν τα μικρά καθημερινά πράγματα στη ζωή, όπως μια βόλτα, μια συνάντηση, ουζάκια με τους φίλους, μια αγκαλιά με τους δικούς μου ανθρώπους ή με το σκυλί μου. Πολύ μικρά πράγματα μου δίνουν ευτυχία κι αυτό είναι μια εξυπνάδα. Αν την ευτυχία την τοποθετήσεις σε πολύ μικρά πράγματα γύρω σου είσαι ευτυχισμένος. Αν όμως την τοποθετήσεις σε κότερα και ιδιωτικά αεροπλάνα, που είναι δύσκολο η δική μας κοινωνική τάξη να τα αποκτήσει, μονίμως θα τρέχεις μες στις λάσπες ενώ αυτό θα πετάει. Επειτα, δεν νομίζω ότι αυτός που το αποκτάει, είναι πιο ευτυχισμένος από εμένα».

Ο μεγαλύτερος φόβος σας ποιος είναι;
«Αν έχω υγεία τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνω εγώ».

Κατά τη διάρκεια του έργου ακούγονται κάποιες ατάκες που σε προβληματίζουν. Για παράδειγμα, το πότε επιλέγουν οι άνθρωποι να πουν ένα «σ' αγαπώ»…
«Τι ωραία που θα ήταν εάν δεν ήμασταν τσιγκούνηδες στα συναισθήματα μας. Ξέρεις πόσες ενδορφίνες εκκρίνει ο εγκέφαλος και η καρδιά μας; Ξεβουλώνουν τα λούκια της ψυχής».

Υπάρχει κάποια ατάκα του έργου με την οποία ταυτίζεστε 100%;
«Δεν υπάρχει σκοπός όταν αγαπάς, το να αγαπάς είναι ο σκοπός».'0ταν έχεις ένα σκοπό να αγαπήσεις, όλα. προσαρμόζονται εκεί. Ολα συμβαδίζουν σ' αυτόν τον σκοπό. Οταν αγαπάς με σκοπό σημαίνει ότι δεν είναι καθαρή η αγάπη. Εχει κάτι από πίσω», αναφέρει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved