Μαρία Κορινθίου: «Εκτός απ' όλα τα πολλά που είχε, ήταν η Αλίκη του λαού»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Εκτός απ' όλα τα πολλά που είχε, ήταν η Αλίκη του λαού»

Έγινε ξανθιά και είναι έτοιμη για να κερδίσει ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε την υπέρβαση της για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση Η Νεράιδα και το Παλικάρι και είναι έτοιμη να απαντήσει σε όσου δ αρχίσουν από τώρα τις συγκρίσεις

Ποια είναι η σχέση σου με την Αλίκη; «Ήμουν από τα κορίτσια που τη θαύμαζαν και τη λάτρευαν, όπως και όλη η Ελλάδα. Μικρή, υποδυόμουν την Αλίκη και έλεγα τα τραγούδια της. Ήταν ένα υπέροχο, λαμπερό πλάσμα. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος συνεχίζει μέχρι σήμερα να την αγαπάει. Εκτός απ' όλα τα πολλά που είχε, ήταν η Αλίκη του λαού»

Εσύ νιώθεις «η Μαρία του λαού»; «Νιώθω η Μαρία του κόσμου, κι αυτό γιατί νιώθω την αγάπη τους, την αγκαλιά τους, μου στέλνουν πολλά μηνύματα, «η Μαρία μας και η Μαρία μας».

Τι κοινό βρίσκεις στη ζωή τη δική σου και της Αλίκης; «Όλοι έχουμε κοινά μεταξύ μας. Αν με ρωτάς ένα κοινό που έχω με την Αλίκη, είναι ο πόλεμος που έχω δεχτεί, φυσικά σε άλλα μέτρα και σταθμά. Αυτή η γυναίκα είχε δεχτεί πολύ πόλεμο και κάποιοι δεν την πίστεψαν».

Πώς ορίζεις τον πόλεμο στη δική σου περίπτωση; «Πάντα κάτι γίνεται και με χτυπάνε χωρίς λόγο και αιτία. Πέρυσι, δεχόμουν επίθεση από παντού για τα πάντα. Από το εξώφυλλο που κάναμε, που συγκινήθηκα στη συνέντευξη Τύπου, μέχρι το κοστούμι που φόρεσα στο Γοργόνες και Μάγκες», λέει η ηθοποιός στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved