Μαρία Κορινθίου: «Κοιτιόμουν στον καθρέφτη σοκαρισμένη και δεν ήξερα πώς να νιώσω»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Κοιτιόμουν στον καθρέφτη σοκαρισμένη και δεν ήξερα πώς να νιώσω»

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της μίλησε για το νέο λουκ των μαλλιών της και τι της είπαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η κόρη τους όταν την είδε.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;

Κοιτιόμουν στον καθρέφτη σοκαρισμένη και δεν ήξερα πώς να νιώσω. Δυο μέρες δεν μιλιόμουν, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έλεγα «Μαρία, το έκανες για τον ρόλο». Για μένα ήταν μια υπέρβαση που έπρεπε να την κάνω. Όφειλα να την κάνω. Ήταν το πιο τίμιο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω πάνω στη δουλειά μου.

Άρα, δεν σου αρέσει η νέα σου εικόνα;

Ακόμα δεν ξέρω αν μου αρέσει η εικόνα μου. Δεν ξέρω πώς να νιώσω. Μου είναι περίεργο. Σηκώνομαι το πρωί,-βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω «Ωπ». Μου κλοτσάει.

Ο Γιάννης και η Ισμήνη τι σου είπαν;

Η Ισμήνη με κοιτάει και λέει «μαμά, τα μαλλιά σου είναι σαν περούκα». Ο Γιάννης, αν και δεν ήθελε καθόλου να κάνω αυτή την αλλαγή, όταν με είδε είπε «Μαρία, σου πάνε. Είσαι άλλη, αλλά σου πάει πολύ». Εντάξει. Δίνω λίγο χρόνο σε εμένα και λίγο χρόνο στον υπόλοιπο κόσμο για να με συνηθίσει. Γιατί βλέπω και το σοκ του κόσμου.

Σε αναγνωρίζουν πλέον στον δρόμο;

Άλλοι με αναγνωρίζουν, άλλοι δεν με αναγνωρίζουν. Κάποιοι με σταματάνε και μου λένε «Το έκανες τελικά, ε; Δεν το περιμέναμε». Κανείς δεν περίμενε να το κάνω. Αλλά είμαι τρελή. Έκανα αυτό που έπρεπε.

Τα βλέμματα των αντρών έχουν αλλάξει; Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές;

Άντε καλέ, χαζαμάρες. Νομίζεις αυτά κάθομαι να προσέχω; Ο λόγος που το έκανα ήταν συγκεκριμένος και είχε έναν και μοναδικό σκοπό: να προσεγγίσω όσο πιο πιστά μπορώ το Κατερινιώ που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved