Κωνσταντίνος Ρήγος: «Με την ίδια οπτική αντιμετωπίζω την Αρβανιτάκη και την Πάολα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Με την ίδια οπτική αντιμετωπίζω την Αρβανιτάκη και την Πάολα»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι με όποιον καλλιτέχνη συνεργάζεται είτε είναι στη Λυρική είτε στα μπουζούκια τον αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο.

Μπορεί να κάνεις μια παράσταση στη Λυρική, την Πάολα στα μπουζούκια, μετά να δουλέψει στο Εθνικό θέατρο, να κάνεις ένα μιούζικαλ ή την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Αυτό ανήκει στο πλαίσιο αυτής της ανατροπής;

Νομίζω ότι αυτό πλέον δεν ενδιαφέρει κανέναν. Πιστεύω ότι όλοι βλέπουν τον τρόπο που προσεγγίζω τον κάθε καλλιτέχνη, ανεξάρτητα από ποιον χώρο είναι. Και αυτό που με ρωτάς είναι σαν μια σκέψη που ανήκει στο παρελθόν. Βλέπεις ότι όλοι αυτοί οι διάσημοι χορογράφοι ασχολούνται με την pop κουλτούρα. Έτσι κι εγώ. δίνω στον εαυτό μου την ελευθερία να ψάχνει διαρκώς νέες φόρμες, προκλήσεις, οριακές συγκινήσεις.

Και στην Ελλάδα γιατί μας απασχολούν όλα αυτά;

Πιστεύω ότι είναι θέμα παιδείας. Κανονικά πρέπει να ξεχωρίσουμε το καλό και το κακό. Και να μην τραβάμε διαχωριστικές γραμμές όπως κάνει το παγκόσμιο κοινό.

Εσύ με την ίδια οπτική αντιμετωπίζεις την Αρβανιτάκη και την Πάολα; Ναι. Την ίδια ευθύνη έχω απέναντι και στις δύο, όπως και σε καθετί που κάνω.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved