Κατερίνα Καινούργιου: «Στην προσωπική μου ζωή… ευτυχώ»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Στην προσωπική μου ζωή… ευτυχώ»

Η τηλεόραση αλλά και η κοινωνία γενικότερα είναι πιο σκληρές με τις γυναίκες, που τις θέλουν να είναι συνέχεια όμορφες και περιποιημένες, δίχως ρυτίδες και περιττά κιλά.

Νιώθει εγκλωβισμένη στην καλή εικόνα της η Κατερίνα Καινούργιου; Την τρομάζει ο χρόνος;

«Ο χρόνος για μένα είναι ο καλύτερος σύμμαχος μου και δεν με τρομάζει καθόλου. Όσο μεγαλώνω αγαπώ περισσότερο την εικόνα μου, διώχνω τις ανασφάλειες μου και φροντίζω περισσότερο την Κατερίνα».

Οι άντρες πλησιάζουν μια όμορφη και διάσημη γυναίκα όπως εκείνη;
«Δεν έχει να κάνει νομίζω ούτε με την εξωτερική εμφάνιση ούτε με τη δημοσιότητα που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Νομίζω πως είμαι αρκετά φιλική. Αν δώσω εγώ το "πράσινο φως" σε κάποιον, θα με πλησιάσει. Είμαι της άποψης ότι οι γυναίκες επιλέγουμε τους άντρες που είναι δίπλα μας».

Έχει μετανιώσει για προσωπικά πράγματα που μοιράστηκε στο διαδίκτυο; «Όχι, δεν έχω μετανιώσει, γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωσα έτσι για να το κάνω. Το να μοιραστώ μια φωτογραφία με τον σύντροφο μου δεν θεωρώ πως είναι κάτι κακό ή κατακριτέο. Ίσα ίσα, είναι μια όμορφη εικόνα. Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ή η τελευταία, αλλά για κάποιον λόγο οι δικές μου σχολιάζονται περισσότερο».

Τελευταία είδαμε πως ο έρωτας ξαναχτύπησε την πόρτα της. Είναι ευτυχισμένη;
«Δόξα τω θεώ, είμαι πολύ καλά και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Ευτυχώ!», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved