Έλενα Παπαρίζου: «Είναι παράδειγµα προς µίµηση η Μαρινέλλα. Είναι ένα μεγάλο δώρο»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Είναι παράδειγµα προς µίµηση η Μαρινέλλα. Είναι ένα μεγάλο δώρο»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, όπου θα τραγουδά μαζί με τη Μαρινέλλα που λατρεύει και τον Κώστα Μακεδόνα που εκτιμά ιδιαίτερα, η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για αυτή τη μοναδική συνεργασία...

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω την κουβέντα μας από το ότι συνεργάζεσαι για πρώτη φορά με τη Μαρινέλλα. Μίλησέ μου για εκείνη!

Αχ, τι να σου πρωτοπώ για τη Μαρινέλλα; Δύσκολα μπορούν να χωρέσουν τα συναισθήματά μου για εκείνη σε λίγες μόνο προτάσεις. Από τη μια τη θαυμάζω ως μεγάλη ερμηνεύτρια και από την άλλη την έχω λατρέψει και ως άνθρωπο. Ακουγα τα τραγούδια της στο σπίτι μας στη Σουηδία, μαγευόμουν από τα κοντινά πλάνα της όταν ερμήνευε το «Δώσ’ μου τ’ αθάνατο νερό» στην ταινία «Παριζιάνα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου κι έλεγα: «Μακάρι κάποτε να μπορέσω να τη συναντήσω από κοντά». Επειτα, όταν ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό, το 2003 που δούλευα με τον Αντώνη Ρέμο, είδα από κοντά πως η απόλυτη ντίβα -κι ας μην της αρέσουν οι ετικέτες αυτές, απόλυτη ντίβα του τραγουδιού είναι!ήταν κι ένας ζεστός άνθρωπος. Τώρα που ξεκινήσαμε πρόβες, ομολογώ πως δεν τη χορταίνω ούτε ως καλλιτέχνιδα, ούτε ως άτομο. Οσο πειθαρχημένη και τελειομανής είναι στη σκηνή, τόσο γλυκιά και τρυφερή είναι πίσω από αυτή.

Σου δίνει συμβουλές για το τραγούδι;

Μου δίνει συμβουλές για το τραγούδι αλλά και για τη ζωή. Της μιλάω για τα προσωπικά μου και έχει πάντα κάτι να μου πει, με νοιάξιμο αληθινό. Μια αγκαλιά είναι η Μαρινέλλα. Μια μεγάλη αγκαλιά! Στέκεται πλάι μου με αγάπη και φροντίδα, με διορθώνει αλλά και με επιβραβεύει, μου δίνει πολύ χώρο πλάι της. Ελεγε στις πρόβες «δώστε της να κάνει πρώτη φωνή κι εγώ θα είμαι μαζί της». Με έχει συγκινήσει πολύ η τόση μεγαλοψυχία της και επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι «δώρο» στη ζωή μου η Μαρινέλλα. Ενα μεγάλο «δώρο».

Δεν θα σε αφήνει να της μιλάς στον πληθυντικό, υποθέτω. Εγώ, όταν το έκανα, με «παρέλαβε» με τον τρόπο που ξέρει καλά (σ.σ.: γέλια). Ξέρεις τι λέω!

Ξέρω, ξέρω! Μου ζήτησε και μένα να της μιλάω στον ενικό, αλλά μου είναι δύσκολο από σεβασμό κυρίως. Ως τώρα πέτυχα να βγάλω το «κυρία» και να τη λεω Μαρινέλλα, αλλά μετά το γυρίζω στον πληθυντικό ξανά και με μαλώνει (σ.σ.: γελά). Είναι ένας «θησαυρός», δεν τη χορταίνω.

Αλλες συνάδελφοί της δεν είναι τόσο γενναιόδωρες µε νεότερες συναδέλφους τους.

Εκείνη είναι, και εκεί βρίσκεται και ένα κοµµάτι του µεγαλείου της.

Αλλες, µε πολύ µικρότερη καριέρα από εκείνη, έχουν... σηκώσει µύτη, διαθέτουν έπαρση τροµακτική. Καβαλάνε καλάµι και «πάνε»!

Τα καλάµια σπάνε, όµως, στο πέρασµα του χρόνου και τρώνε τα µούτρα τους. Την έπαρση την πληρώνεις, το ξέρουµε καλά όλοι. Είναι παράδειγµα προς µίµηση η Μαρινέλλα. Μια πολύ σπουδαία καλλιτέχνις και ένας µεγαλόψυχος, χορτασµένος άνθρωπος που δίνει αγάπη. ∆εν είναι τυχαίο ότι εδώ και περίπου έξι δεκαετίες είναι στην πρώτη γραµµή και προχωρά ακάθεκτη µπροστά, µε το κοινό να την ακολουθεί και να την αποθεώνει.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved