Τανιμανίδης-Μπόμπα: «Θέλουν παιδί, αλλά η Χριστίνα δεν είναι έγκυος»
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: «Θέλουν παιδί, αλλά η Χριστίνα δεν είναι έγκυος»

Οι φήµες πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιµένουν σε λίγους µήνες την άφιξη του πελαργού ακούγονταν όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι πως ο δηµοφιλής παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και η όµορφη σύζυγός του λαχταρούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και έχουν ως κοινό στόχο να αποκτήσουν µια µεγάλη οικογένεια, όµως προς το παρόν απολαµβάνουν τους πρώτους µήνες του έγγαµου βίου τους και τίποτα παραπάνω.

«Επιθυµούν να γίνουν γονείς, αλλά στην παρούσα φάση η Χριστίνα δεν είναι έγκυος. Αν και θέλουν να γίνουν σύντοµα γονείς, δεν βιάζονται κιόλας. Αλλωστε είναι και οι δύο νέοι, πολύ δραστήριοι επαγγελµατίες µε πρότζεκτ που τρέχουν καθηµερινά», ξεκαθαρίζει στη Realnews άτοµο από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή.

Από την ηµέρα, πάντως, που κυκλοφορεί η φήµη περί εγκυµοσύνης της Χριστίνας, η... κοιλίτσα της αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσµου κάθε φορά που κάνει µε τον σύζυγό της κάποια δηµόσια εµφάνιση, παρ’ όλο που όλοι διαπιστώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ γυµνασµένο σηµείο του τέλειου κορµιού της. Όσο για τον Σάκη, καλείται κάθε φορά να διαψεύσει τη φήµη, τονίζοντας πως, αν και θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά µε τη γυναίκα της ζωής του, ακόµα ο πελαργός δεν τους... έχει κάνει τη χάρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved