Μάστορας-Παπαδέλη: Η συνεργασία, η γνωριμία και η μοιραία συνάντηση!
Showbiz

Μάστορας-Παπαδέλη: Η συνεργασία, η γνωριμία και η μοιραία συνάντηση!

∆εν µιλούν καθόλου για τη σχέση τους, ενώ όταν τους ρωτούν, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση. 

Ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας και η Χριστίνα Παπαδέλη είναι ζευγάρι και, παρά τις µεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειµένου να µη γίνει γνωστό, δεν τα κατάφεραν. Η πανέµορφη Χριστίνα µε την εξωτική οµορφιά και τις τέλειες αναλογίες, την οποία γνωρίσαµε από το «My Style Rocks», γνώριζε τον Χρήστο Μάστορα εδώ και χρόνια όχι µόνο επειδή τον εκτιµούσε και τον θαύµαζε ως καλλιτέχνη, αλλά και επειδή στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Εκείνη ήταν χορεύτρια και εκείνος εµφανιζόταν σε αυτό, όµως δεν είχαν έρθει κοντά. Αλλωστε, εκείνος βρισκόταν ακόµα σε σχέση µε την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ και έτσι οι δρόµοι τους δεν συναντήθηκαν τότε.

Πρόσφατα, ο Χρήστος και η Χριστίνα, ξανασυναντήθηκαν. Ελεύθερος, πλέον, εκείνος, ελεύθερη και εκείνη, δεν άργησαν να δείξουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Ειδικά ο frontman του συγκροτήµατος Melisses εντυπωσιάστηκε από την εξωτική οµορφιά της αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της.

Η Χριστίνα, αν και έχει µεγαλώσει στην Ελλάδα, έχει ρίζες από το Σουδάν και την Αίγυπτο. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν τόσο ανέµελα όσο θα πίστευε κανείς, αφού οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ µικρή. Η ζωή, όµως, της χαµογέλασε σύντοµα καθώς η µητέρα της γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν Ελληνα, που τη µεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί. Το επίθετό της, µάλιστα, το οφείλει σε εκείνον.

Η Χριστίνα, λοιπόν, δεν κατέβαλε και µεγάλη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει τον Χρήστο όχι µόνο λόγω της εξωτερικής της εµφάνισης αλλά και λόγω της προσωπικότητάς της. Παρότι, σύμφωνα με τη Realnews, τηρούν σιγήν ιχθύος γύρω από τον έρωτά τους, η Χριστίνα συχνά µέσα από το «My style rocks», όπου συµµετέχει, αναφέρεται στην καθηµερινότητά της µε τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας, για παράδειγµα, ότι την προσέχει πολύ και της µαγειρεύει καταπληκτικά πιάτα, χωρίς να αναφέρει ποτέ το όνοµά του, παρότι είναι κοινό µυστικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved