Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θα ήθελα το τρίτο παιδί να ήταν κορίτσι»
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Θα ήθελα το τρίτο παιδί να ήταν κορίτσι»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, πέρα από ένας πολύ επιτυχημένος και διακεκριμένος σεφ, είναι και ένας καλός μπαμπάς για τους δύο γιους του... 

Σε συνέντευξή του, μιλάει για την ευτυχία του αλλά και για την επιθυμία του να αποκτήσει κορίτσι...

Πώς είναι η ζωή σου με τον μικρό;

Ο μικρός γιος μου είναι τριών ετών, ένα καταπληκτικό παιδί, σούπερ κακομαθημένο -δυστυχώςαλλά εντάξει, ας χαλαρώσουμε λίγο και με τα «πρέπει» στα παιδιά. Εμείς κάποτε πλακωνόμασταν κάθε μέρα έξω και το θεωρούσαν όλοι απόλυτα φυσιολογικό. Τι να γίνει τώρα; Να απομονώσουμε ένα παιδί, επειδή είναι ζωηρό; Ολα αυτά είναι μέσα στη ζωή. Είναι υπέροχο παιδί και πάρα πολύ κοινωνικό. Ενα παιδί που μεγαλώνει μέσα σε εστιατόριο, γιατί έρχεται καθημερινά στη δουλειά μου κι αυτό έχει βοηθήσει πολύ στην κοινωνικότητά του. Τις προάλλες προσπαθούσα να τον κοιμίσω και είχε τέτοια λογοδιάρροια, που δεν κοιμόταν με τίποτα. Του είπα ιστορίες από ό,τι μπορείς να φανταστείς!

Εχεις σκοπό να κάνεις τρίτο παιδί;

Θα ήθελα πάρα πολύ ένα κορίτσι, αν μπορούσε κάποιος να μου υπογράψει ότι το τρίτο παιδί θα ήταν κορίτσι. Τότε θα προσπαθούσα. Με τον φόβο να κάνω και τρίτο αγόρι, νομίζω ότι είναι κάτι που δεν θα δοκιμάσω. Βέβαια, στη ζωή ποτέ μη λες «ποτέ». Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, οπότε…

Πώς είσαι ως μπαμπάς;

Χαζομπαμπάς! Πιο αυστηρή και πιο δίκαιη είναι η Μαριέττα. Εγώ και στον πρώτο μου και στον δεύτερο, επειδή δούλευα πολλές ώρες και δεν τους έβλεπα, ήμουν πιο ελαστικός από όσο θα έπρεπε. Βέβαια, νομίζω ότι και ως άνθρωπος είμαι έτσι. Είναι δύσκολο για μένα να ακολουθήσω κανόνες. Αρα, είναι δύσκολο και να επιβάλω κανόνες.

Το παιδί άλλαξε τη σχέση με τη σύζυγό σου;

Νομίζω ότι είμαστε το ίδιο, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι το πάρα πολύ σημαντικό. Αγαπιόμαστε όσο αγαπιόμασταν, τσακωνόμαστε όσο τσακωνόμασταν. Απλά, όσον αφορά το τελευταίο, έχουμε λίγους λόγους παραπάνω, λόγω του παιδιού.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved