Γωγώ Καρτσάνα: Αυτό της λείπει πιο πολύ από τις ΗΠΑ
Showbiz

Γωγώ Καρτσάνα: Αυτό της λείπει πιο πολύ από τις ΗΠΑ

Η Γωγώ Καρτσάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για τις αναμνήσεις της από τη διαμονή της στις ΗΠΑ.

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός σχολιάζει ποια βιβλία άλλαξαν τη ζωή της, ποιος είναι ο αγαπημένος της προορισμός και αν η γιόγκα και το ρέικι υπάρχουν στην καθημερινότητα της.

-Τι αναμνήσεις κρατάτε από τη διαμονή σας στις ΗΠΑ;
«Ο ουρανός της Καλιφόρνια είναι μοναδικός. Μου λείπει η εικόνα του απέραντου μπλε. Το ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν μια εμπειρία που με άλλαξε. Με επαναπρογραμμάτισε. Οι αναμνήσεις και τα έντονα συναισθήματα που βίωσα θα με συντροφεύουν για πάντα».

-Η γιόγκα και το ρείκι υπάρχουν στη ζωή της Γωγώς;
«Παρακολουθώ μαθήματα εκπαίδευσης για yoga instructor. Το ρείκι δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να το εντάξω στη ζωή μου».

- Ποια βιβλία άλλαξαν τη ζωή σας;
«Το "Να σου πω μια ιστορία" του Χόρχε Μπουκάι».

-Ποιο είναι το αγαπημένο σας φιλμ;
«Τελευταία αγαπημένη ταινία είναι το "Μητέρα" του Ντάρεν Αρονόφσκι».

-Το ταξίδι των ονείρων σας;
« Η Λατινική Αμερική είναι το νούμερο ένα στη λίστα μου. Θέλω, ωστόσο, να γυρίζω στην Ελλάδα και να γνωρίσω κάθε χωριουδάκι, κάθε νησάκι της».

-Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;
«Τη μητέρα μου, που κατάφερε να έχει μια ζεστή φωλιά για την οικογένεια μου, ενώ διεκδικούσε τη δική της θέση στον επαγγελματικό στίβο. Τη γιαγιά μου, που παρότι βίωσε πολλές δυσκολίες, είχε πάντα ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη και για την πεντανόστιμη σπανακόπιτα της. Τη Μαρίζα, που κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα μοιράζει απεριόριστη αγάπη σε κάθε έναν από τους μαθητές της. Την Αναΐς Νιν, που σε μια ανδροκρατούμενη εποχή κατάφερε ν' ακουστεί η φωνή της. Τη Μέριλ Στριπ για τις εξαιρετικές ερμηνείες της. Κάθε γυναίκα που διεκδικεί τα όνειρα της και αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ανθρωπότητα», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved