Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι άστατος. Όπως και στα γούστα μου, γενικά, δεν βάζω περιορισμούς»
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Είμαι άστατος. Όπως και στα γούστα μου, γενικά, δεν βάζω περιορισμούς»

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται έναν σεφ με 12 αστέρια Michelin στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλάει για το τι απολαμβάνει περισσότερο στην πραγματικότητα, την γκουρμέ κουζίνα ή ένα ταβερνάκι πάνω στο κύμα.

Απολαμβάνετε περισσότερο την γκουρμέ κουζίνα ή ένα ταβερνάκι πάνω στο κύμα;
«Είμαι άστατος. Όπως και στα γούστα μου, γενικά, δεν βάζω περιορισμούς. Στη μουσική μου αρέσει από την κλασική μέχρι και το σκυλάδικο, έτσι και στην κουζίνα μου αρέσει η nouvelle cuisine, η πειραματική κουζίνα, αλλά και το παραδοσιακό ταβερνάκι, το βρόμικο, η καντίνα και το ξεφτιλισμένο, αν είναι ορίτζιναλ. Κι όλα αυτά βέβαια αν υπάρχει η κατάλληλη παρέα. Τότε ξεπερνάω πολλά πράγματα».

Πώς είναι φέτος οι ισορροπίες στο σπίτι, καθώς δουλεύετε και οι δύο στην τηλεόραση;
«Η αλήθεια είναι ότι φέτος είμαστε λίγο οικογένεια του ΑΝΤ1. Είναι μεν απαιτητικό, αλλά δεν κάνουμε θέατρο, ώστε να έχουμε το χρόνο που θέλουμε με την οικογένεια μας. Είναι δύσκολο, είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και το καταλαβαίνουμε αυτό. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τις καινούργιες ισορροπίες, γιατί για τους ηθοποιούς τα πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Το επάγγελμα μας είναι εποχικό, χωρίς ωράριο, μπορεί να έχεις σταθερή δουλειά αλλά και παρατεταμένη ανεργία. Έχει πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο. Σε αυτό το κομμάτι, προσπαθούμε να έχουμε προσαρμοστικότητα στα νέα μας δεδομένα και να εντάσσουμε την οικογένεια μας όσο το δυνατόν πιο αρμονικά», αναφέρει στο 7 MΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved