Έλενα Παπαρίζου: Οι τρικλοποδιές, οι μαχαιριές και η σεξουαλική παρενόχληση!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Οι τρικλοποδιές, οι μαχαιριές και η σεξουαλική παρενόχληση!

Η Έλενα Παπαρίζου από τότε που ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι, πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα ή την δυνατότητα στον άλλον να της κάνει κακό. Η ίδια μιλάει για τον δυναμικό της χαρακτήρα αλλά και για το αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση...

Από τη Μαρινέλλα παίρνεις αγκαλιά και γενναιοδωρία. Σου έτυχε το αντίθετο στα χρόνια που είσαι στον χώρο, Ελενα;

Εννοείς να µου φερθεί άσχηµα κάποιος;

Εννοώ να σου βάλουν «τρικλοποδιές»...

∆υσκολίες πέρασα όπως όλοι, αλλά, όχι, «τρικλοποδιές» δεν µου έβαλαν. ∆εν ήµουν κι από αυτές που θα µπορούσε κανείς να βάλει «τρικλοποδιά», νοµίζω.

Αρα ούτε «µαχαιριές» έχεις δεχτεί.

Ε, το παρατραβάς κι εσύ (σ.σ.: γελά). Εκανα πάντα τη δουλειά µου, δεν έδινα σηµασία σε οτιδήποτε παρασκηνιακό µπορεί να γινόταν γιατί δεν µπορεί, κάτι θα έγινε, αλλά ειλικρινά µε ενδιέφερε µόνο η ουσία και ποτέ τα «γύρω-γύρω». Τα απεχθάνοµαι τα «µου είπε-του είπε-είπε εκείνη για σένα».

Σου έγινε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Oχι, ποτέ! Θα σου απαντήσω µε αυτό που είπα και πριν. ∆εν ήµουν από αυτές που θα µπορούσε κανείς να βάλει «τρικλοποδιά» το ίδιο ισχύει και για τη σεξουαλική παρενόχληση. Εβαζα πάντα τα όριά µου, είχα ένα... δίχτυ προστασίας και µην ξεχνάς πως ήµουν και δεσµευµένη από µικρή, πράγµα που έπαιζε κι αυτό τον ρόλο του. Αν συνέβαινε, πάντως, δεν θα το ανεχόµουν. Το βρίσκω τραγικό.

Στο εξωτερικό έκαναν µια σειρά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Είσαι υπέρ τού να λέγεται;

Φυσικά! Να λέγεται, να καταγγέλλεται και να τιµωρείται. Απλώς όλο αυτό που έγινε στο εξωτερικό το βρήκα κάπως περίεργο. Γιατί να καταγγείλεις κάτι µετά από τόσα πολλά χρόνια και να µην το κάνεις τη σωστή ώρα, ούτως ώστε να τιµωρηθεί αυτός ο κάποιος και να µην ξανατολµήσει να κινηθεί ανάλογα; Εγινε και λίγο «µόδα» το «θα βγω κι εγώ να το καταγγείλω».

Από όσο σε ξέρω, θεωρώ ότι αν κάποιος είχε τολµήσει να σε παρενοχλήσει ανάλογα, θα ήταν... νεκρός!

Ε, καλά, νεκρός δεν θα ήταν (σ.σ.: γελά ηχηρά), αλλά σίγουρα δεν θα περνούσε καλά...

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved