Έλενα Παπαρίζου: «Ας γράφουν ό,τι θέλουν... Φτάνει, παιδιά, η τοξικότητα! Ας γελάσουµε λίγο»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Ας γράφουν ό,τι θέλουν... Φτάνει, παιδιά, η τοξικότητα! Ας γελάσουµε λίγο»

Παράλληλα «χτυπάς» και στο δυνατό «The Voice» που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Στην αρχή ήσουν λίγο «σφιγµένη», αλλά τώρα ΟΚ.

Ηταν µέχρι να του... πάρω τον αέρα (σ.σ.: γέλια). Ναι, ήµουν λίγο κρατηµένη, µέχρι να «εγκληµατιστώ». Τώρα πια το απολαµβάνω και το χαίροµαι µε όλο µου το είναι.

Κάποιοι σχολιάζουν «καυστικά» το ότι... ανεβαίνεις στην καρέκλα, ότι γελάς δυνατά, ενώ στέκονται κάποιοι και σε λεκτικά λάθη σου.

Είµαι σε µια υπέροχη παρέα, έχω να κάνω µε ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους, γιατί να κάτσω να ασχοληθώ µε µικρότητες; Πίστεψέ µε, δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εγώ περνάω καλά, χαίροµαι και το εκφράζω και έχω ζητήσει από την υπόλοιπη επιτροπή να µε διορθώνει στα όποια λεκτικά λάθη µου... Φτάνει, παιδιά, η τοξικότητα!Ας γελάσουµε λίγο. Η ζωή είναι µικρή. Ας τη χαρούµε, ας τη γλεντήσουµε, ας είµαστε θετικοί, γυρίζοντας την πλάτη µας στην τόση τοξικότητα, επιτέλους...

Πρόσφατα, ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήταν καυστικότατος για το µπούλινγκ και τον ρατσισµό. Σε βρήκε σύµφωνη το µήνυµά του, έτσι;

Φυσικά και έσπευσα να τον πάρω µια µεγάλη αγκαλιά, την επόµενη ηµέρα που είχαµε γύρισµα για το «The Voice». Σκέφτηκα να του τηλεφωνήσω την ίδια ώρα που τον είδα, γιατί στα αλήθεια µε συγκίνησε πολύ, αλλά προτίµησα να τον συγχαρώ από κοντά. Του αξίζει ένα µεγάλο µπράβο από όλους µας, γιατί τέτοια ηχηρά µηνύµατα πρέπει να περνάνε από την τηλεόραση, που έχει τόση µεγάλη δύναµη.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved