Νέος έρωτας στο ελληνικό θέατρο
Showbiz

Νέος έρωτας στο ελληνικό θέατρο

Εδώ και λίγο καιρό, δύο νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πρόκειται για τον ικανό ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο «Δημήτρης Χορν» για την ερμηνεία του στην παράσταση «Στέλλα κοιμήσου», και την όμορφη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, που το διάστημα αυτό κάνει εντατικές πρόβες δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη για τον «Θείο Βάνια», που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και, παρόλο που ο έρωτάς τους θεριεύει, έχουν επιλέξει από θέση και άποψη να κρατούν μακριά από κάθε δημοσιότητα τα προσωπικά τους. Δίνουν τον πρώτο λόγο στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, όπου τα καταφέρνουν εξαιρετικά.
Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί, πολύ ερωτευμένοι και ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Μπορεί να τρέχει ο καθένας τον δικό του «μαραθώνιο», αλλά στο τέλος της ημέρας καταλήγουν μαζί στο σπίτι όπου συγκατοικούν, απολαμβάνοντας τη δυνατή σχέση τους.

Ο Γιάννης, που είδε τις υποκριτικές μετοχές του να χτυπάνε κόκκινο μετά το βραβείο «Χορν» (το οποίο παραπέμπει στον χρυσό σταυρό του μεγάλου Δημήτρη Χορν και περνάει κάθε χρόνο στον καλύτερο ηθοποιό της νεότερης γενιάς) μοιράζει τον επαγγελματικό του χρόνο αυτόν τον καιρό ανάμεσα στις απαιτητικές παραστάσεις της παράστασης «Στέλλα κοιμήσου» και στις εντατικές πρόβες για το «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα».

Σύμφωνα με τη Realnews, μεταξύ των δύο ηθοποιών υπάρχει ζηλευτός αλληλοθαυμασμός και πως ο ένας βοηθάει τον άλλο να κερδίσει τα καινούργια στοιχήματά του. Οι δύο παθιασμένοι με το καλό θέατρο νέοι προχωρούν μαζί, ενωμένοι, και παράλληλα με το κοινό τους αντικείμενο, το θέατρο, χαίρονται και την αγάπη τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved