Σάββας Πούμπουρας: «Δε θέλω να προκαλώ ίντριγκες στο Nomads»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Δε θέλω να προκαλώ ίντριγκες στο Nomads»

Είναι από τα πρόσωπα που τη φετινή σεζόν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και έχει συζητηθεί ιδιαίτερα.

Ο Σάββας Πούμπουρας φέτος ανέλαβε ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤΙ, το «Νοmads». O παρουσιαστής μίλησε από τη Μαδαγασκάρη για την εμπειρία του στο reality και για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει.

H εμπειρία του «Nomads» είναι διαφορετική από αυτή που είχες φανταστεί;

«Το «Nomads» είναι ένα project που παρακολούθησα την προηγούμενη σεζόν. Βέβαια, είναι τελείως διαφορετικό να το παρακολουθείς τηλεοπτικά και άλλο πράγμα να είσαι κομμάτι του. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει ταυτόχρονα με την καρδιά του «Nomads», μήνες πριν ξεκινήσει τηλεοπτικά. Από τα meeting και την οργάνωση του. Είναι μια μοναδική εμπειρία και χαίρομαι που εμπλέκομαι σε κάτι τόσο μεγάλο από την αρχή του».

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που έχεις συναντήσει;

«Σίγουρα το να είσαι σε ένα ξένο μέρος, να έχεις να διαχειριστείς 20 διαφορετικές προσωπικότητες, που ζουν σε δύσκολες συνθήκες και ο καθένας από αυτούς έχει έρθει για τους δικούς του λόγους στο παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα, ενώ κάθε Κυριακή εκπέμπουμε live που έχει κι αυτό τις δικές του προκλήσεις. Δουλεύουμε, όμως όλοι εδώ με πολύ μεράκι ώστε να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε προκόψει».

Η παρουσίαση ενός ριάλιτι τι κινδύνους εγκυμονεί; Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το να πρέπει να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον, χωρίς να κατηγορηθείς ότι προσπαθείς να βγάλεις ίντριγκα και να ξεπερνάς τα όρια;

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ ως άνθρωπος -και δεν θέλω κιόλας- να εκβιάσω καταστάσεις και απαντήσεις ώστε να προκαλέσω ίντριγκα. Αν ακούσω κάτι που θα μου προκαλέσει απορία ή δεν το καταλάβω ή απλά είναι αντιφατικό, φυσικά θα κάνω αυτό που θα έκανε ο καθένας, θα ρωτήσω το προφανές. Ερωτήσεις που θα έκανε ο απλός τηλεθεατής από το σπίτι του για να καταλάβει τι συμβαίνει», λέει στο TV kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved