Γιώργος Λαμπαθάκης: Θα γίνει μπαμπάς και περιμένει το κοριτσάκι του!
Showbiz

Γιώργος Λαμπαθάκης: Θα γίνει μπαμπάς και περιμένει το κοριτσάκι του!

Μετά από τρία ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου και σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Λαμπαθάκης, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά από τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή», και η αγαπημένη του Χριστίνα Οικονόμου θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, η μέλλουσα μαμά διανύει τις τελευταίες εβδομάδες κύησης και ήδη το ζευγά -ρι γνωρίζει το φύλο του μωρού, που θα είναι κοριτσάκι! «Είναι κάτι απίστευτο, ανυπομονώ» λέει με ενθουσιασμό στη Realnews ο Γιώργος Λαμπαθάκης.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η ζωή του ζευγαριού θα αλλάξει ουσιαστικά, αφού τότε αναμένεται η έλευση του πελαργού και όπως λέει ο γνωστός αρχιτέκτονας: «Το παιδί ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά στη ζωή μας. Το περιμέναμε! Και εγώ το βιώνω ήρεμα και πολύ όμορφα. Σίγουρα, όμως, έχουν προστεθεί κάποιες ανησυχίες».

Ο αρχιτέκτονας μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Σκύρο, για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πάντα το μυαλό του είναι στη γυναίκα του και στο μωρό τους που θα έρθει σε λίγο καιρό: «Μοιράζω τον χρόνο μου ανάμεσα στη Σκύρο και στην Αθήνα. Ομως, πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να βρίσκομαι και σε κάποιο άλλο μέρος. Ολα εξαρτώνται από το πού είναι η δουλειά μου». Οσο ο καιρός πλησιάζει στην ημερομηνία του τοκετού τόσο ο Γιώργος Λαμπαθάκης νιώθει να πλησιάζει το όνειρό του και είναι χαρούμενος γι’ αυτό, καθώς παραδέχεται στην «R»: «Εχω αρχίσει και αισθάνομαι μια ευθύνη παραπάνω. Μπαίνω σιγά-σιγά στο πετσί του νέου μου ρόλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved