Πένυ Αγοραστού: «Παλιά δεν μου άρεσε η Οικονομάκου»
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: «Παλιά δεν μου άρεσε η Οικονομάκου»

Η Πένυ Αγοραστού λέει την άποψή της και την υποστηρίζει. 

Σε παλιότερή της συνέντευξη είχε δηλώσει ότι δεν της αρέσει η Αθηνά Οικονομάκου. Βέβαια, τώρα δεν υποστηρίζει το ίδιο, αλλά εξηγεί γιατί τότε δεν της άρεσε.

Έτσι πολύ αυθόρμητα είχες δηλώσει και το 2012, ως καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μου, ότι η Αθηνά Οικονομάκου δεν σου αρέσει ως γυναίκα. Πλέον συνεργάζεστε στο Έλα στη Θέση μου. Έχετε αναφερθεί ποτέ στις παρελθοντικές δηλώσεις σου;

«Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε. Και να έρθει να με ρωτήσει, θα της πω «Αθηνά μου, δεν μου άρεσες τότε». Τώρα βέβαια, έχει εξελιχθεί, έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει καταφέρει αυτό που δεν έχουν καταφέρει πολλές. Ήταν μια άλλη γυναίκα τότε. Τώρα τη θαυμάζω. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ότι είναι να πω το λέω και μπροστά σου. Για να δηλώσω κάτι, σημαίνει ότι το πιστεύω, και τα πιστεύω μου τα υποστηρίζω»

Είχες κάποιον να σε συμβουλεύσει στην αρχή της καριέρας σου;

«Είχα κυρίως τους γονείς μου, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο. Με βοήθησε επίσης πολύ με τις συμβουλές της η Ζήνα Κουτσέλίνη, την οποία γνώρισα στο Alter και μετά έκανα μαζί της σεμινάρια δημοσιογραφίας. Θαύμαζα πάντα σε εκείνη το πόσο έξυπνη, ετοιμόλογη και ανεξάρτητη είναι. Τα ίδια ακριβώς θαυμάζω και στη Φαίη Σκορδά»

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει ενώ ήσουν ερωτευμένη;

«Έκανα ένα γκράφιτι απέναντι από την πολυκατοικία του τότε συντρόφου μου και του έγραψα «συγγνώμη». Δεν ήμουν ήσυχο κορίτσι, αλλά τη δέχτηκε. Ήμουν 17 χρόνων τότε, αλλά θα το έκανα και τώρα αν ήμουν πολύ ερωτευμένη και πίστευα σ' αυτό τον έρωτα. Δεν αντέχω να βλέπω τους ανθρώπους να ζουν φυλακισμένοι μέσα σε καλούπια. Νιώθουν πράγματα και δεν τα λένε, θέλουν να κάνουν πράγματα και δεν τα κάνουν. Είμαστε τόσο ανασφαλείς. Αν φοβάσαι να εκφραστείς, ας μην ερωτευτείς» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved