Γεωργιάδη: «Η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι η απομάκρυνση όταν κάτι με πληγώνει, όχι η εκδικητικότητα»
Showbiz

Γεωργιάδη: «Η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι η απομάκρυνση όταν κάτι με πληγώνει, όχι η εκδικητικότητα»

Φέτος τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πρίγκιπας της φωτιάς» στο Open.

Η Φιόνα Γεωργιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα της με την ηρωίδα που υποδύεται, για τις εξελίξεις της σειράς και το κλίμα στα γυρίσματα.

Η Αννα είναι ένα κορίτσι με τραγικό παρελθόν, πολλά μυστικά, αλλά και έντονο το στοιχείο της εκδίκησης. Υπάρχουν στοιχεία του δικού σου χαρακτήρα που ταυτίζονται με αυτά της ηρωίδας που υποδύεσαι;

«Η ηρωίδα μου δεν πιστεύει πια στα παραμύθια Ομως, ένα κομμάτι του εαυτού της παραμένει παιδικό, αθώο και γεμάτο ελπίδες. Νομίζω ότι κι εγώ διατηρώ αναλλοίωτο ένα τέτοιο κομμάτι μέσα μου. Βέβαια, οι εμπειρίες της ζωής της Αννας είναι τόσο δραματικές, που έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να λυτρωθεί ψυχικά. Επίσης, έχει έντονο το στοιχείο της εκδίκησης, κάτι που δεν μπορώ να σου πω ότι αναγνωρίζω στον εαυτό μου. Η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι η απομάκρυνση όταν κάτι με πληγώνει ουσιαστικά, όχι η εκδικητικότητα».

Ας έρθουμε λίγο στα προσεχώς της σειράς. Η Αννα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Μίλτο και τον Λαέρτη. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

«Η Αννα για πρώτη φορά γνωρίζει την αγάπη μέσω της σχέσης της με τον Μίλτο. Επειτα με τη γνωριμία της με τον Λαέρτη βιώνει την έλξη ενός μεγάλου έρωτα. ΓΙ’ αυτό είναι σε τόσο μεγάλη σύγχυση! Μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο πρίγκιπας του παραμυθιού της».

Η Αννα θα παρεκκλίνει από τον αρχικό στόχο της εκδίκησης ή τα πάντα περιστρέφονται αποκλειστικά και μόνο γύρω από αυτό;

«Η Αννα ξεκινά για να εκδικηθεί για τα όσα στερήθηκε, όμως η ζωή της επιφυλάσσει εκ νέου εκπλήξεις, κάποιες ευχάριστες και κάποιες δυσάρεστες, με αποτέλεσμα η ίδια να βρίσκεται συχνά σε νέα διλήμματα».

Θέλω να μου περιγράψεις πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα.

«Ξέρεις, σε ένα καθημερινό σίριαλ οι ρυθμοί του γυρίσματος είναι πιεστικοί. Επειδή, όμως, όλοι οι συντελεστές είναι έμπειροι επαγγελματίες και έχουν πάθος για τη δουλειά τους, υπάρχει αίσθημα δημιουργίας. Είναι εντυπωσιακό ότι τόσο το καστ όσο και το συνεργείο απαρτίζονται από ανθρώπους με καλούς χαρακτήρες, γι’ αυτό το κλίμα είναι ευχάριστο!», λέει στο TV Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved