Μάρω Κοντού: «Είμαι αεικίνητη, δεν μου αρέσει να κάθομαι»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Είμαι αεικίνητη, δεν μου αρέσει να κάθομαι»

Δεν της αρέσει να κάθεται γι' αυτό επιλέγει να δουλεύει. 

Ωστόσο, η Μάρω Κοντού θέλει να ξεκουράζεται και το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να το κάνει.

Μετά από μια πλούσια πορεία στο χώρο της υποκριτικής με ποιο κριτήριο κάνετε τις επιλογές στις συνεργασίες σας;

«Είμαι αεικίνητη, δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ καιρό. Τα καλοκαίρια κάθομαι, αυτό είναι «νόμος» για μένα, και το κάνω περισσότερο από 10 χρόνια. Το καλοκαίρι δεν δουλεύω ποτέ κι επιλέγω να κάνω διακοπές. Έτσι, είμαι κεφάτη και ξεκούραστη. Στην παρούσα κατάσταση μου άρεσε ο συνδυασμός του θιάσου, του σκηνοθέτη και των παραγωγών κι έτσι είπα το «ναι».

Τα χρήματα ποιο ρόλο έπαιζαν τότε και ποιο ρόλο παίζουν τώρα σε μια συνεργασία σας;

«Τα χρήματα πάντα παίζουν ρόλο, αλλά δεν πρέπει να είναι και το άπαν. Δεν παίζουν ρόλο; Τι να κάνεις χωρίς χρήματα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Υπάρχει μια έντονη διάθεση τον τελευταίο καιρό να αναβιώνουν παλιά θεατρικά έργα, όπως και κινηματογραφικές ταινίες, στις σημερινές θεατρικές αίθουσες.

«Οι περισσότερες από τις παλιές ελληνικές ταινίες ήταν πρώτα θεατρικά έργα, οπότε, επειδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο καινούργιο συγγραφικό που να κάνει ένα «μπαμ», ανατρέχουμε σε εκείνη τη ρομαντική εποχή, που ήταν ωραία. Αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε ανάγκη, επειδή η εποχή μας είναι πολύ άγρια, πολύ περίεργη και ανασφαλές αυτό που ζούμε, ανατρέχουμε στο ρομαντισμό και στα ωραία συναισθήματα της εποχής, το '60, '62, '65 , που γυρίστηκαν οι ταινίες αυτές. Θεωρώ ότι και ο κόσμος το έχει ανάγκη αυτό, κι έτσι θα έχει επιτυχία αυτό το γύρισμα στο ωραίο παρελθόν» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved