Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Η γυναίκα μου πάντα με επηρεάζει, τα συζητάω όλα μαζί της»
Showbiz

Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Η γυναίκα μου πάντα με επηρεάζει, τα συζητάω όλα μαζί της»

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος υπολογίζει την άποψη των δικών του ανθρώπων. 

Με την σύζυγό του συζητάει τα πάντα και εμπιστεύεται την άποψή της.

Όσο ανεβαίνει ο καλλιτέχνης και γίνεται «πρώτο όνομα», αλλοτριώνεται ο χαρακτήρας του;

«Δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν είμαι «πρώτο όνομα». Έρχονται κάποιοι φίλοι που με αγαπάνε πολύ και μου λένε ότι για εκείνους είμαι πρώτο όνομα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί, για να συμβαίνει, σημαίνει ότι σε εκτιμάνε και ως άνθρωπο. Από τη στιγμή που καβαλάει κάποιος το καλάμι, που το έχω δει να συμβαίνει, παύει να είναι δημιουργικό και αρχίζει πλέον να τρώει από τα έτοιμα, από τις σάρκες του, γίνεται κάτι κακό για τον εαυτό του, γι' αυτό που είναι. Γίνεται αρρώστια, επιδημία, χάνεται η ευαισθησία του καλλιτέχνη, κάνει μόνο κακό πια, αρχίζει και καταστρέφει, μένει εκτός δημιουργίας. Δεν υπάρχει κανόνας. Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στην επιτυχία, αλλά και στην αποτυχία»

Πιο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την επιτυχία ή την αποτυχία;

«Μακάρι να ήξερα, ακόμα δεν ξέρω, το ψάχνω για τον εαυτό μου, για το τι θεωρώ επιτυχία και τι αποτυχία. Είμαι ευχαριστημένος από μένα. Πράγματα που αν μου παρουσιάζονταν τώρα, θα τα έκανα λίγο διαφορετικά»

Έχεις χάσει ευκαιρίες;

«Κάποιος θα μπορούσε να το πει έτσι, άλλος θα το έλεγε: «Κάθε εμπόδιο για καλό», έχουν πολλές αναγνώσεις αυτά που γίνονται. Έχει σημασία να τα βλέπεις με αισιοδοξία, θετικά, με διάθεση να τα αναλύσεις και να μάθεις από αυτά, ώστε, αν σου συμβεί κάτι παρόμοιο, να το διαχειριστείς πιο ώριμα. Όταν είναι καλά η ψυχή μου, είμαι ήρεμος και γαλήνιος, όταν οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια μου είναι αρμονικές με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, αυτό είναι το λιμάνι μου»

Ποιος σε επηρεάζει;

«Πολλοί με επηρεάζουν, ό,τι ακούω, ό,τι βλέπω, το αφήνω να με επηρεάζει, αλλά το επεξεργάζομαι, το διαχειρίζομαι και παίρνω ό,τι θεωρώ χρήσιμο. Η γυναίκα μου πάντα με επηρεάζει, τα συζητάω όλα μαζί της, είναι ένα πρόσωπο πολύ κοντά μου σε όλα. Τώρα που μεγάλωσαν οι κόρες μου με επηρεάζουν κι εκείνες πάρα πολύ, μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί τους και ακούω πολύ τη γνώμη τους. Τα όνειρα μου είναι ανάλογα με την ψυχική μου διάθεση, είναι ασπρόμαυρα, είναι και πολύχρωμα» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved