Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ το πώς θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος»
Showbiz

Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ το πώς θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει την δική του φιλοσοφία για την ζωή και την έχει εκφράσει πολλές φορές. 

Ο ηθοποιός λίγο πριν φύγει για το Nomads, μίλησε και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ποια είναι η πιο ατυχής επιλογή που έχεις κάνεις στην εμφάνιση σου; Ποιο look σου από το παρελθόν όταν βλέπεις νιώθεις σχεδόν άβολα και γελάς;

«Ως ηθοποιός χρειάστηκε να έχω κάποια looks που δεν θα τα επέλεγα στη ζωή μου, όπως τότε στο μιούζικαλ Rocky Horror Show, όπου για τις ανάγκες του ρόλου μου υπήρχε σκηνοθετική οδηγία να έχω τα μαλλιά μου βαμμένα κατάξανθα, πλατίνα! Δυστυχώς η περούκα για το σκηνοθέτη ήταν εκτός συζήτησης! Πέρασα έτσι περίπου μισό χρόνο... Για να το πω κομψά, χάρηκα πάρα πολύ όταν τα επανέφερα στο φυσικό μου»

Τι δεν θα φορούσες ποτέ;

«Δεν ξέρω τι δεν θα φορούσα, γενικά δεν είμαι καλός στην επιλογή ρούχων και η μόδα δεν κυλάει στο αίμα μου, οπότε ίσως ήδη να έχω κάνει εγκλήματα»

Ποια είναι η καθημερινή στολή σου; Τι θα σε δούμε να φοράς σχεδόν εμμονικά;

«Συνήθως θα με πετύχεις με αθλητικά ώστε, μόλις τελειώσω αυτά που έχω να κάνω, να πάω κατευθείαν για προπόνηση, χωρίς να χρειαστεί να γυρίσω σπίτι. Γενικά φοράω παντελόνια αΚίηοδ και πουκάμισα»

Πόσο σκληρή γυμναστική και διατροφή κάνεις τελικά;

«Η πειθαρχία μου σε αυτά τα δύο ήταν μεγάλη τα τελευταία χρόνια, θεωρώ ότι, αν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, δεν χρειάζεται κανείς να υπερβάλλει διότι καταναλώνει αρκετή φαιά ουσία, είναι σαν μια δεύτερη δουλειά. Χρειάζεται δηλαδή ισορροπία: να μπορείς να κρατάς το σώμα σου όμορφο και υγιές χωρίς να γίνεται εμμονή ή καταπίεση»

Για τι θα ήθελες το κοινό να σε θυμάται μεγαλώνοντας;

«Οι πιο πολλοί θέλουμε, οι γύρω μας να έχουν καλή γνώμη για , εμάς και εν μέρει είναι αποδεκτό και λογικό, όμως δεν είναι καθόλου σοφό να χάνεις όλη τη ζωή σου σκεπτόμενος συνεχώς τι θα πει ο κόσμος. Αυτό σκοτώνει τον αυθορμητισμό, τη δημιουργικότητα και την αλήθεια που κουβαλά ο καθένας μας μέσα του. Σχετικά με την ερώτηση που μου έκανες, θα σου απαντήσω ότι δεν έχω φτάσει μέχρι τώρα στο σημείο να σκεφτώ το πώς θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος» εξήγησε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved