Σοφία Παυλίδου: «Ηθοποιό δεν σε κάνει η σχολή»
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: «Ηθοποιό δεν σε κάνει η σχολή»

Για την τηλεόραση και για εκείνους που συμμετέχουν σε σήριαλ ενώ δεν είναι ηθοποιοί με… πτυχίο, μίλησε η Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε ότι πολλές φορές οι “μη ηθοποιοί” είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουν σπουδάζει, ενώ αναφέρθηκε και στα μυστικά ομορφιάς της.

Και η συζήτηση αναπόφευκτα φτάνει στην τηλεόραση. «Δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση, αν και δεν είμαι αρνητική απέναντι της. Πρέπει να δεις κάτι για να μπορείς το κρίνεις. Βέβαια, τρελαίνομαι με τις καλές σειρές. Βλέπω αρκετές όταν προλαβαίνω». Οσο για τους ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί με... πτυχίο, η Σοφία Παυλίδου σχολιάζει: «Δεν με ενοχλεί. Αλλωστε, κάποιες φορές παρατηρείται το φαινόμενο αυτοί οι "μη ηθοποιοί" να είναι καλύτεροι από τους ηθοποιούς που έχουν σπουδάσει. Η σχολή δεν σε κάνει ηθοποιό, σου δίνει απλώς ερεθίσματα. Ηθοποιό σε κάνει η τριβή, οι ώρες που γράφεις πάνω στο σανίδι, μπροστά στην κάμερα, οι ώρες δουλειάς, το πώς παρατηρείς τον κόσμο και πώς οι εμπειρίες σου καταγράφονται μέσα σου».

Βλέποντας κάποιος τη Σοφία, αντικρίζει μια πολύ όμορφη γυναίκα και σίγουρα θέλουμε να μάθουμε τα μυστικά της. «Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το έξω -κυρίως στις μέρες μας- φτιάχνεται και βοηθιέται από πολλά. Αλλά, αν το μέσα σου είναι καλά, φαίνεται. Γενικώς, όμως, προσέχω τι τρώω και φροντίζω να γυμνάζομαι καθημερινά. Πιστεύω στο ευ ζην».

Κανένα από τα παιδιά της δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο η ίδια δεν έχει πρόβλημα να ακούσει οτιδήποτε. «Θα είμαι δίπλα τους σε ό,τι αποφασίσουν» λέει.

Τη χαλαρώνει να περνά χρόνο με τους φίλους της και να συναντά δικούς της ανθρώπους. Δεν μπορεί να αντέξει με τίποτα τη βλακεία στους ανθρώπους και πιστεύει ότι είναι το μόνο ανίκητο, ενώ εκτιμά εκείνους που έχουν χιούμορ και μυαλό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved