Κωνσταντίνος Αργυρός: «Έχουν τύχει περιστατικά που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση»
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Έχουν τύχει περιστατικά που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση»

Αναμφισβήτητα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Δικαίως λοιπόν όπου κι αν εμφανίζεται οι θαυμάστριες κάνουν ουρά απλά και μόνο για να τον δουν. Εκείνος τι σχέση έχει μαζί τους; Έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση;

«Υπάρχει μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού! Πλέον, με τα social media, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με όλο τον κόσμο που σε ακολουθεί και θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου. Εγώ πάντα είχα και θα έχω άψογες σχέσεις με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές μου. Τους βλέπω σαν τα φιλαράκια μου. Αρκεί να σου πω ότι έχω γίνει πολλές φορές ο ψυχολόγος σε πολλούς από αυτούς.

Ακούω και αφουγκράζομαι τα προβλήματα τους όταν κάποιος έρθει να μου μιλήσει και μου ζητήσει τη γνώμη μου, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα. Έχουν τύχει περιστατικά που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, φροντίζω όμως να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και πολλή ευγένεια. Απαντάω στα μηνύματα τους στα social media, αλλά πάντα με μέτρο ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει η συζήτηση και επειδή θα με ρωτήσεις, όχι, δεν θα έβγαινα εύκολα έξω ραντεβού με κάποια. Είναι λεπτό θέμα αυτό», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved