Σταύρος Νικολαϊδης: «Ο ρόλος του Μιχαλάκη σίγουρα με έκανε γνωστό στον κόσμο»
Showbiz

Σταύρος Νικολαϊδης: «Ο ρόλος του Μιχαλάκη σίγουρα με έκανε γνωστό στον κόσμο»

Ο Σταύρος Νικολαϊδης έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ως τον Μιχαλάκη από τα Εγκλήματα. 

Τον έχει στιγματίσει αυτός ο ρόλος;

Μίλησε μας λίγο για τον ρόλο που σ' έχει στιγματίσει... ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα»...

«Μου λένε άνθρωποι ότι μαζεύονται και βλέπουν τα «Εγκλήματα» και λένε τις ατάκες πριν ακριβώς σαν τις ελληνικές ταινίες. Μέσα απ' αυτόν το ρόλο έγινα γνωστός παρόλο που είχα κάνει δυο συμμετοχές πριν, σε ένα καθημερινό του Mega την «Απαγορευμένη αγάπη» και σε ένα εβδομαδιαίο του ΑΝΤ1 τον «Έκπτωτο άγγελο». Βέβαια το ένα έγινε παράλληλα γιατί τα «Εγκλήματα» τα είχαμε ξεκινήσει πριν αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων της παραγωγής τότε, γιατί φαλίρισε η εταιρία που τα έκανε βγήκαν ένα χρόνο μετά από όταν τα γυρίζαμε. Οπότε κάποια συνέπεσαν στον αέρα»

Τι σου έχει αφήσει όλο αυτό;

«Σίγουρα με έκανε γνωστό στον κόσμο, κάποιοι σκηνοθέτες, κάποιοι συνάδελφοι με είδαν και με μάθανε και μου έγιναν διάφορες προτάσεις. Από εκεί μου έκανε πρόταση και ο Φασουλής και έκανα δύο έργα μαζί του»

Αυτή την εποχή που, όλοι οι ηθοποιοί περνάνε μια κρίση θα έκανες τα πάντα ακόμα κι αν δεν είχες μια θεατρική πρόταση;

«Στην δουλειά μου όχι δεν θα έκανα τα πάντα. Πρέπει να λες κάποια όχι. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο σαν ηθοποιός επαγγελματικά αλλά και ηλικιακά που ορισμένα πράγματα μπορεί πια να μην με εκφράζουν. Δεν μπορώ να πηγαίνω πάντα με γνώμονα το οικονομικό, δεν έχω φτάσει βέβαια στο σημείο να μην έχω να φάω αλλά αν έφτανα εκεί, ναι θα μπορούσα να κάνω τα πάντα εκτός ηθοποιίας προκειμένου να θρέψω την οικογένεια μου, γιατί δεν είμαι μόνος μου πια έχω κάποια ευθύνη στις πλάτες μου και γι’ αυτό παρόλο που έχω ένα επάγγελμα ανασφαλές η γυναίκα μου λέει πως αισθάνεται ασφάλεια μαζί μου» είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved