Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Μετά το survivor υπήρξαν αρκετές προτάσεις για τηλεόραση»
Showbiz

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Μετά το survivor υπήρξαν αρκετές προτάσεις για τηλεόραση»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για την εποχή μετά το survivor και για τις προτάσεις που του έχουν γίνει.

Τι διαφορά έχει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σήμερα από εκείνον λίγο πριν από το survivor;

Δεν θα έλεγα-ότι βλέπω θεμελιώδεις διαφορές στον εαυτό μου 'σε σχέση με την προ survivor εποχή. Ερχόμενος ωστόσο αντιμέτωπος με συνθήκες που δεν είχα καν φανταστεί ότι θα βίωνα στη ζωή μου, προσπάθησα να τις μετασχηματίσω σε θετικές και να διδαχτώ κάτι από αυτές. Βέβαια δεν μπορώ να μη σημειώσω ότι μετά από μια τέτοια εμπειρία όπως το survivor νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Τι σου έμεινε τελικά από την εμπειρία σου στο παιχνίδι;

Το αποτέλεσμα ενός βιώματος δεν λειτουργεί. Όπως ένα μάθημα στο σχολείο. Αυτό που έχεις ζήσει ενσωματώνεται στο -χαρακτήρα σου, το βίωμα χαράσσεται πάνω σου και μέσω αυτής της γλυπτικής αρμονίας των εξωτερικών συνθηκών και της αντίληψης σου για αυτές δημιουργείται αυτό που είσαι. Οπότε μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ διαφορετική πρόκληση, αρκετά έντονη,-μια εμπειρία που, αν και τελείωσε, έχει επιδράσει σημαντικά στο υποσυνείδητο μου.

Έχεις εμπειρία ως καλλιτέχνης, αλλά και ως επιχειρηματίας. Πώς θα ήθελες να αξιοποιήσεις το μομέντουμ που έχεις τώρα;

Μετά το survivor υπήρξαν αρκετές προτάσεις, ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό κομμάτι. Δεν θα κρύψω ότι, μολονότι ήταν ενδιαφέρουσες, αποφάσισα να μην καταλήξω σε καμία, αλλά να πάρω το ρίσκο και να προσπαθήσω να υλοποιήσω κάτι άλλο. Σαφώς οι φίλοι και οι συγγενείς με προέτρεψαν να μη ρισκάρω και να εκμεταλλευτώ το μομέντουμ της μετα-survivor εποχής, αλλά καλώς ή κακώς δεν ήθελα να λειτουργήσω έτσι, καθώς είχα ήδη πάρει την απόφαση μου, γνωρίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Ελπίζω να τα καταφέρω στο πρότζεκτ που ετοιμάζω, αν και δεν μπορώ να το ανακοινώσω ακόμη.

Πηγή: instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved