Μάρω Κοντού: «Δεν επαναπαύομαι στο παρελθόν. Ούτε έχω, ούτε βλέπω παλιές φωτογραφίες»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Δεν επαναπαύομαι στο παρελθόν. Ούτε έχω, ούτε βλέπω παλιές φωτογραφίες»

Η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι δεν λειτουργεί αναμνησιακά.

Λειτουργείτε αναμνησιακά ως άνθρωπος;

Όχι, δεν λειτουργώ αναμνησιακά ως άτομο, δεν επαναπαύομαι στο παρελθόν, κοιτάζω το παρόν και λίγο το μέλλον. Ούτε έχω ούτε βλέπω παλιές φωτογραφίες.

Δεν έχετε φωτογραφικό υλικό από την πορεία σας στην υποκριτική;

Δεν έχω καμία φωτογραφία μου, ούτε μία. Δεν κρατάω αρχείο, δεν έχω τίποτα, ούτε μία φωτογραφία του εαυτού μου δεν θα δεις να υπάρχει στο σπίτι μου, σε κανένα από τα δωμάτια του. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι απλώς περαστική.

Είναι εύκολο να το συνειδητοποιήσει κάποιος αυτό;

Δεν είναι δύσκολο, θέλει δουλειά.

Με ποιον τρόπο τα καταφέρατε;

Κατάφερα να συνειδητοποιήσω πως όλα είναι μάταια, όλα είναι εφήμερα και όλα είναι περαστικά. Χαίρομαι κάθε πρωί που ξυπνάω, που είμαι υγιής και αυτό είναι κάτι που μου αρκεί.

Οι δυσκολίες ή οι ευκολίες που βιώσατε σας έκαναν να το καταφέρετε αυτό;

Η πολύ ανάγνωση του βαθύτερου εαυτού μου. Αν μάθεις πολύ καλά τον εαυτό σου και κερδίσεις την αυτογνωσία σου, μετά τα βλέπεις όλα πια φιλοσοφικά, στωικά.

Είστε μια γυναίκα που έχετε ζήσει τα πάντα. χρήματα, έρωτες... αγαπήσατε, σας αγάπησαν... τι θέλετε μετά από όλα αυτά να έρθει στη ζωή σας τώρα;

Δεν θέλω τίποτα, μόνο να είμαι αυτή που είμαι σήμερα, όρθια, γερή, να έχω τους φίλους και την οικογένεια μου. Τώρα που μεγάλωσα θέλω απλά πράγματα. Δεν κάνω όνειρα ούτε για ρόλους. Αυτό δεν το έκανα ποτέ, όχι. Πλέον σήμερα με συγκινούν τα πολύ απλά πράγματα. Ποτέ μου δεν έκανα σχέδια για το μέλλον, διότι το' μέλλον ερχόταν επάνω μου. Δεν σχεδίασα ποτέ να κάνω «αυτό» ή «εκείνο». Τα πράγματα έρχονταν κι εγώ ακολουθούσα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved