Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Στις σχέσεις πρέπει ξεπερνάς τους εγωισμούς»
Showbiz

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Στις σχέσεις πρέπει ξεπερνάς τους εγωισμούς»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι τον κάνει να θέλει να φύγει από μία σχέση.

Τι σε κάνει να βαριέσαι οικτρά;

Βαριέμαι όταν βρίσκομαι σε παρέες που δεν υπάρχει επικοινωνία.

Ποια είναι η συνήθεια της καθημερινότητας σου που δεν παραλείπεις ποτέ;

Το τελευταίο διάστημα κάνω καθημερινά γυμναστική και επίσης προσπαθώ να εντάξω στην ημέρα μου την ευγνωμοσύνη. Κά0ε πρωί, όταν σηκωθώ από το κρεβάτι, λέω «ευχαριστώ». Είναι εύκολο να εστιάζεις στα άσχημα που σου συμβαίνουν, ενώ θέλει καθημερινή προσπάθεια να μετασχηματίσεις τις σκέψεις σου έτσι ώστε, αντί να βρίσκεις λόγους να είσαι δυστυχής, να είσαι ευγνώμων.

Ποιος είναι λόγος για σένα για να φύγεις από μια σχέση;

Όταν βλέπω ότι δεν μπορώ να είμαι ο άνθρωπος του θα ήθελα να είμαι. Κανείς δεν έχει πλαστεί για τον άλλο, στη σχέση πρέπει να κάνεις και βήματα πίσω, να ξεπερνάς εγωισμούς και να διαχειρίζεσαι καταστάσεις με ωριμότητα και χωρίς εντάσεις.

Εν έτει 2018 η αντικειμενοποίηση των διάσημων γυναικών είναι ακόμη μια πραγματικότητα. Από την εμπειρία σου, νιώθεις ότι οι διάσημοι άντρες αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση;

Πιστεύω ότι αυτό είναι γεγονός και δεν περιορίζεται μόνο στο ωραίο φύλο, αν και η σεξουαλική αντικειμενοποίηση των αντρών είναι πολύ μικρότερη συγκριτικά με αυτήν των γυναικών, διότι -τουλάχιστον μέχρι και σήμερα που μιλάμε- οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν την ομορφιά στον άντρα με πιο βαθιά και πολύπλευρα κριτήρια, δεν αρκούνται στην ωραία εμφάνιση μόνο, αλλά αναζητούν και άλλες αρετές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Για να σταματήσει κάτι τέτοιο χρειάζεται να το χτυπήσεις στη ρίζα του, να βρεις την αιτία, και νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται πρώτα στην παιδεία, έπειτα ίσως και στα πρότυπα της εποχής. Το μυαλό όλων, μικρών και μεγάλων, έχει σημασία να γαλουχηθεί σωστά. Δεχόμαστε καθημερινή πλύση εγκεφάλου που έχει ως αποτέλεσμα τον εκφυλισμό του νου. Ακόμα πιο δυστυχές, είναι ότι πολλοί άνθρωποι, προκειμένου να νιώσουν ή να είναι αποδεκτοί, μπαίνουν σε αυτά τα σάπια καλούπια.

Πηγή: instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved