Έλντα Πανοπούλου: Ο γάμος με κουμπάρα τη Βλαχοπούλου, το διαζύγιο και οι δύσκολες στιγμές
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου: Ο γάμος με κουμπάρα τη Βλαχοπούλου, το διαζύγιο και οι δύσκολες στιγμές

Η Έλντα Πανοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον γάμο της με κουμπάρα τη Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και στο διαζύγιό της.

Παντρευτήκατε με έναν γοητευτικό Ιταλό, ωστόσο λίγα χρόνια μετά χωρίσατε. Τι δεν πήγε καλά;

Έκανα έναν γάμο με κουμπάρα τη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία ξέχασε να φέρει στην εκκλησία τις λαμπάδες και τα στέφανα! Οπότε καταλαβαίνετε τι γέλιο έγινε για τους άλλους, γιατί εγώ αμέσως κατάλαβα ότι αυτός ο γάμος δεν θα φτουρήσει (γέλια)! Αστειεύομαι. Όσοι άνθρωποι περνούν απ’ τις ζωές μας πέρασαν για κάποιον λόγο. Δεν μετανιώνω για καμία επιλογή μου.

Το διαζύγιο ήταν από τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Η πιο πικρή και βαθιά επίπονη στιγμή ήταν η απώλεια των γονιών μου, αλλά και η πολύ πρόσφατη απώλεια της πιο αγαπημένης μου φίλης και κουμπάρας, που ήταν για μένα δεύτερη μάνα και δεύτερη αδερφή.

Διευθύνετε την άλλοτε οικογενειακή επιχείρηση «Μέλισσα», η οποία άρχισε ως ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και σήμερα λειτουργεί ως ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης, όπου διδάσκουν σπουδαίοι άνθρωποι της τέχνης.

Συνεργάζομαι με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες και αναφέρομαι ξεχωριστά στον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι τιμή για τη σχολή μου. Είναι από τους τελευταίους μεγάλους δασκάλους και ηθοποιούς της Ελλάδας. Επίσης, η Μαρία Κανελλοπούλου, την οποία εκτιμώ και σέβομαι, και με την οποία συνεργαζόμαστε από την πρώτη χρονιά ίδρυσης της σχολής.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved