Βίκυ Κάβουρα: «Στην Αμερική ξανάνιωσα γυναίκα, οι άνδρες με φλέρταραν περισσότερο από την Ελλάδα»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Στην Αμερική ξανάνιωσα γυναίκα, οι άνδρες με φλέρταραν περισσότερο από την Ελλάδα»

Παράλληλα με το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή ταρίφα», που ανεβαίνει στο θέατρο «Αθηνά», η Βίκυ Κάβουρα εμφανίζεται τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στη μικρή.

Παίζει στην ταινία «Bachelor 3», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου. «Λέγεται “Η εκδίκηση της πρώην” και θα πάρω την εκδίκησή μου για όλα τα προηγούμενα “Bachelor”. Κάναμε γυρίσματα στην Αμερική. Πήγα για πρώτη φορά εκεί και μου άρεσε πολύ. Μου ταίριαζαν πολύ οι άνθρωποι, το κλίμα, η ευγένεια και το φλερτ των ανδρών. Εκεί ξανάνιωσα γυναίκα, οι άνδρες με φλέρταραν πολύ περισσότερο από την Ελλάδα», λέει χαμογελώντας στη Realnews.

Και σε ό,τι αφορά την τηλεόραση; «Εκανα κάποια επεισόδια για τη σειρά του Βασίλη Κεχαγιά, που προβάλλεται στο Open με τίτλο “Για πάντα παιδιά”. Παράλληλα, έπαιξα και σε ένα αυτοτελές επεισόδιο της σειράς “Εγκλημα και πάθος” στον ΑΝΤ1». Μέσα σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, βρίσκει άραγε χρόνο για να αφουγκραστεί τις επιθυμίες της; «Θέλω να κάνω πράγματα πολλά και διαφορετικά και θέλω να ζω έντονα. Θέλω να ταξιδέψω τον κόσμο, να κάνω ταινίες κάτι που μου αρέσει πολύ. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να κάνω μια σχέση», απαντά με το βλέμμα στο μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved