Βίκυ Κάβουρα: «Μέχρι πρόσφατα είχα πρόβλημα με τους γάμους, δεν πήγαινα ούτε ως καλεσμένη»
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: «Μέχρι πρόσφατα είχα πρόβλημα με τους γάμους, δεν πήγαινα ούτε ως καλεσμένη»

Φέτος, η Βίκυ Κάβουρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Διπλή ταρίφα», που ανεβαίνει στο θέατρο «Αθηνά». «Πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία!

Αφορά έναν δίγαμο οδηγό ταξί, τον οποίο υποδύεται ο Μάριος Αθανασίου, που είναι παντρεμένος με τη Μαρία, την οποία υποδύεται η Τζόυς Ευείδη, και παράλληλα με τη Βαρβάρα, δηλαδή εμένα. Από ένα τυχαίο γεγονός μπαίνει στο νοσοκομείο, αναγκάζεται να πει και τις δύο διευθύνσεις κατοικίας και τότε γίνεται χαμός. Συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, κάτι που μου δίνει μεγάλη χαρά, η συνεργασία μας είναι καταπληκτική», λέει με το χαρακτηριστικό της σκέρτσο στη Realnews η Βίκυ Κάβουρα.

Με αφορμή την παράσταση, η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τον γάμο… «Μέχρι πρόσφατα είχα πρόβλημα με τους γάμους, δεν πήγαινα ούτε ως καλεσμένη! Τώρα τελευταία ξεκίνησα να πηγαίνω. Παρόλο που θεωρώ ότι είναι ιερό πράγμα ο Θεός να ευλογεί ένα ζευγάρι, έχω μεγάλο πρόβλημα με τον γάμο», εξηγεί. Και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι τα ζευγάρια παντρεύονται για να χωρίσουν και αυτό με στενοχωρεί. Είναι μια προσωπική μου φοβία, την οποία θα ξεπεράσω κάποια στιγμή…Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να παντρευτώ. Είμαι πολύ ευαίσθητη και βλέπω όλα αυτά τα διαζύγια και τους γάμους, που τις περισσότερες φορές γίνονται απλά για να γίνουν».

Δεν διαχωρίζει, ωστόσο, μια ποιοτική σχέση από τον έγγαμο βίο. «Η σχέση και ο γάμος για εμένα είναι το ίδιο. Οταν μένεις με έναν άνθρωπο είστε σαν παντρεμένοι. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει προδοσία τελειώνει και η σχέση. Ολες οι σχέσεις τελειώνουν όταν ανακαλύπτεις ότι αυτός που έχεις στο πλάι σου δεν είναι αυτός που νόμιζες ότι είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved