Γιάννης Δρυμωνάκος: Η σοβαρή κρίση στη σχέση του με τη Βαρβάρα Κουνέλη και το... μυστήριο!
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: Η σοβαρή κρίση στη σχέση του με τη Βαρβάρα Κουνέλη και το... μυστήριο!

Ως γνήσιος... θαλασσόλυκος, ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν πέρασε φουρτούνες µόνο στις θάλασσες που αρµένισε το καλοκαίρι, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση του µε τη Βαρβάρα Κουνέλη, η οποία µετρά ήδη πέντε και πλέον χρόνια, όπως ο ίδιος ο Γιάννης ∆ρυµωνάκος παραδέχθηκε πρόσφατα, περνάει κρίση. Η κίνηση και των δύο να σβήσουν από τους προσωπικούς τους λογαριασµούς στα social media όλες τις κοινές τους φωτογραφίες πυροδότησε ακόµα περισσότερο τις φήµες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει οριστικά.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύµβηση εξηγεί στη Realnews ότι, για την ώρα, προτιµά να κρατά χαµηλούς τους τόνους, µέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Αυτή τη στιγµή έχω επικεντρωθεί στη δουλειά µου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά µου». Τα προβλήµατα, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, ξεκίνησαν λίγο µετά την επιστροφή του Γιάννη ∆ρυµωνάκου από τον Άγιο ∆οµίνικο και το «Survivor 2».

Το ροµαντικό ταξίδι τους στο Παρίσι δεν ήταν αρκετό για να φέρει ξανά το ζευγάρι κοντά. Όπως είχε εξοµολογηθεί ο ίδιος: «Οντως πήγαµε στο Παρίσι µε τη Βαρβάρα και περάσαµε πολύ ωραία. Αν, όµως, γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προστάτευα περισσότερο την προσωπική µου ζωή. Ηµουν και είµαι αθλητής. Πιστεύω πως το τελευταίο διάστηµα που βρέθηκα στον χώρο της τηλεόρασης την πάτησα σαν πρωτάρης και επέτρεψα να προβληθούν η προσωπική µου ζωή και η σχέση µου περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό δηµιούργησε τριβές». Και µπορεί η ατµόσφαιρα ανάµεσά τους να συνεχίζει να είναι τεταµένη, όµως εκείνα που σίγουρα δεν θα χαθούν ποτέ είναι η αγάπη και ο σεβασµός, σύµφωνα µε τον ίδιο. Πάντως, αυτό το διάστηµα οι δυο τους δείχνουν να έχουν βάλει «pause» στη σχέση τους, θέλοντας να επαναπροσδιορίσουν κάποια δεδοµένα και να διαπιστώσουν αν µπορούν να είναι ξανά µαζί και ευτυχισµένοι όπως παλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved