Σεμίνα Διγενή: Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε!
Showbiz

Σεμίνα Διγενή: Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε!

Χρειάστηκαν οκτώ ολόκληρα χρόνια για να πειστεί να δώσει συνέντευξη η Σεμίνα Διγενή. Και όλο αυτό το διάστημα πέρασε αρκετές εμπειρίες, άλλες δύσκολες, άλλες ευχάριστες. Όμως, το θεριό της κατάθλιψης, όπως παραδέχεται, χτύπησε και τη δική της πόρτα... 

Οκτώ χρόνια πέρασαν από την τελευταία μας συνέντευξη στο «Εθνος της Κυριακής» και έκτοτε δεν έδωσες άλλη, ενώ ξέρω πως οι κρούσεις που σου έγιναν ήταν πολλές.

Συνεντεύξεις µου αρέσει να παίρνω, όχι να δίνω. ∆εν απασχολώ τον κόσµο χωρίς σοβαρό λόγο.

Ευτυχώς που έρχεται ένα... Κίτρινο Υποβρύχιο κι έχω τη χαρά να τα λέμε ξανά! Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για την αυτοβιογραφία σου.

Σε καµία περίπτωση. Πρόκειται για µια άσκηση θάρρους. Εσκασε µια χύτρα ταχύτητας συναισθηµάτων, λόγω ισχυρής πίεσης. Ξεκίνησα να γράφω το βιβλίο (δυο-τρεις παραγράφους) την ίδια νύχτα που έστειλα την επιστολή παραίτησης στην ΕΡΤ, ύστερα το παράτησα για χρόνια και τον περασµένο Μάιο άρχισα να γράφω σαν αφιονισµένη έναν χείµαρρο 80.000 λέξεων. Ποιος, εγώ; Που κάθε ∆ευτέρα αγχώνοµαι και πανικοβάλλοµαι µε τις 800 λέξεις που δίνω στις σελίδες µου στη Realnews;

Κανείς δεν γνωρίζει το «μενού» αυτού του βιβλίου. Ξέροντας τη μανία μου για αποκλειστικά, θα μου προδώσεις στοιχεία του.

Επινόησα ένα µαγικό σπίτι, που είναι αόρατο και διαφανές, είναι ιπτάµενο, είναι και υποβρύχιο, µε έναν κεντρικό υπολογιστή που µε υπακούει τυφλά και πηγαινοέρχεται στον χρόνο. Του έδωσα το όνοµα που είχε το πρώτο µου δισκάκι, το «Yellow submarine», και ξεκίνησα ένα ταξίδι γεµάτο µουσικές. Πρόκειται για βιβλίο-µιούζικαλ και ολοζώντανοι στη σκηνή του εµφανίζονται οι πρώτοι έρωτες, οι φόβοι, τα στραπάτσα, οι επιτυχίες, τα παρασκήνια, οι γκάφες, οι αλητείες, οι καταχρήσεις, τα παρατράγουδα, αλλά και οι ανοιχτές πληγές και η κατάθλιψή µου µέχρι και... µια πρόβα θανάτου.

Η κατάθλιψη ήρθε μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση;

Ηρθε ενώ ήµουν σε αυτή και µου πήρε πολύ χρόνο να τη διαχειριστώ.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved