Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν το κορίτσι που θέλανε να κάνουν παρέα, όχι να τα φτιάξουν μαζί του»
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν το κορίτσι που θέλανε να κάνουν παρέα, όχι να τα φτιάξουν μαζί του»

Η coach του δημοφιλούς GNTM, Έλενα Χριστοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της, γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στα σχολικά της χρόνια.

«Ήμουν δημοφιλής στο σχολείο. Όχι ως η "ωραία της τάξης". Τα πήγαινα πολύ καλά και με τους άνδρες και τις γυναίκες. Ήμουν καλή μαθήτρια αλλά όχι σπασικλάκι, ήμουν αθλήτρια αλλά και αγοροκόριτσο. Ψιλογκάγκανο με αθλητικό σορτσάκι και κάλτσες. Ήμουν το κορίτσι που θέλανε να κάνουν παρέα, όχι να τα φτιάξουν μαζί του».

Πρόσφατα η μητέρα της της διηγήθηκε ένα πολύ έντονο περιστατικό.

«Όταν ήμουν στο Δημοτικό μια συμμαθήτρια μου, η Μαρία, είχε αυτοτραυματιστεί στο πρό¬σωπο και είχε πει στον διευθυντή "με χτύπησε η Χριστοπούλου" για να με επιπλήξει. Δεν με πήγαινε, είχε εμμονή μαζί μου. Η μαμά μου δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι αν ένα παιδί έφτασε σε αυτό το σημείο, τότε στη ζωή σου πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είμαι, ούτε το παίζω άγια. Έχω κάνει πολλά λάθη και πολλά σωστά. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή του και πληρώνω επιλογές ακόμη. Τα σιχαίνομαι τα όρια, είναι περίεργα σύνορα για τον χαρακτήρα μου», λέει η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved