Έλενα Χριστοπούλου: «Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά»
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: «Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά»

Τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει να παρακολουθεί την αποδόμηση της «ωραίας της γειτονιάς».

Το ριάλιτι μόδας που έγινε talk of the town αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κοινωνική τάση που θέλει τον γυναικείο ανταγωνισμό να είναι το κυρίαρχο ένστικτο.

«Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβιστικά πρότυπα της ομορφιάς. Δεν μπήκε η Αντριάνα Λίμα, δίχως να μειώνω τα κορίτσια. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή. Αγγίζει τις γυναίκες σε κάποιο σημείο, σαν καρφί στην καρδιά κάποιες φορές. Είναι μια παραγωγή που θα μπορούσε να σταθεί παντού», λέει η Έλενα Χριστοπούλου.

Η συζήτηση φτάνει πλέον στον επίμαχο όρο: «διεθνής καριέρα». Άραγε, ποιες από τις κοπέλες που παρακολουθούμε πότε να ξεκατινιάζονται και πότε να αρνούνται απλά να τσαλακωθούν κόβοντας τα μαλλιά τους θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό;

«Κάποιες θα μπορούσαν. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει πάρα πολύ στα εύκολα. Μπορώ να σου πω για 55 κοπέλες που πήγαν στο εξωτερικό και γύρισαν και δεν ξαναέκαναν κάτι. Η Καγιά όμως, που πολλοί αναρωτιούνται τι έκανε, έκανε πολλά. Έχει παλέψει πάρα πολύ από τα 14 της. Ήταν πολύ μικρή και δούλεψε σκληρά. Πρέπει να είσαι αυστηρός και δίκαιος. Για αυτό είναι έτσι η Βίκυ, γιατί ξέρει. Δεν μπορεί να έρχεται και να σου λέει κάποια "δεν περπατάω στην εξέδρα στην πισίνα^ θαρρείς και από κάτω έχει καρχαρίες! Δεν πρόκειται να κάνουμε pampering στο "δεν μπορώ"», λέει η ίδια στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved