Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχουμε γίνει, πλέον, ένα πραγματικό σόι»
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχουμε γίνει, πλέον, ένα πραγματικό σόι»

Για πέμπτη συνεχή σεζόν πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Το σόι σου», που προβάλλεται στον Αlpha.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μιλά για το αν φανταζόταν αυτή την επιτυχία, αν έχει σκεφτεί πως θα είναι όταν το συγκεκριμένο «ταξίδι» ολοκληρωθεί και αν υπάρχουν ομοιότητες του τηλεοπτικού σογιού με το δικό της.

Πως αισθάνεσαι που «Το σόι σου» συνεχίζεται για 5η σεζόν;

«Αισθάνομαι τυχερή και χαρούμενη που βρίσκομαι σ' αυτή τη δουλειά. Όλοι οι συντελεστές έχουμε συνδεθεί μεταξύ μας και είμαστε, πλέον, ένα πραγματικό σόι. Αυτή τη σχέση θα συνεχίσουμε και μετά το τέλος της σειράς».

Όταν πήρες στα χέρια σου το πρώτο σενάριο του πρώτου κύκλου, φανταζόσουν ότι θα φτάνατε μέχρις εδώ;

«Η αλήθεια είναι ότι όχι, δεν το φανταζόμουν. Αν θα μπορούσαμε να πούμε το μυστικό της επιτυχίας, είναι ότι μιλάμε αληθινά μέσα από το σενάριο, τους ηθοποιούς και τη σκηνοθεσία. Για αυτόν τον λόγο έχει κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας τους. Ο κόσμος βλέπει χαρακτήρες που θα μπορούσε να συναντήσει στον δρόμο ή και να είναι μέλη της οικογένειας τους».

Ωστόσο, έχεις φανταστεί πώς θα είναι όταν σας πουν ότι ολοκληρώνεται αυτό το «ταξίδι»; Πέρυσι «φλερτάρατε» λίγο με αυτό το ενδεχόμενο...

«Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο, γιατί πρόκειται για μια δουλειά που όλους μας έχει στιγματίσει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Προσωπικά θα έχω μια δυσκολία γιατί όλο αυτό έχει «χτιστεί» μέσα σ' αυτά τα πέντε χρόνια. Από εκεί και πέρα, οι σχέσεις συνεχίζονται και εκτός πλατό...»

Υπάρχουν ομοιότητες του τηλεοπτικού σογιού με το δικό σου;

«Υπάρχουν μέσα στην οικογένεια μου αλλά και σε κυριακάτικα τραπέζια αυτά που βλέπουμε, δηλαδή συζητήσεις επί συζητήσεων ή κάποια περιστατικά που έχω βιώσει εγώ ή έχουν βιώσει φίλοι μου. Γελάμε κι εμείς οι ίδιοι όταν παίρνουμε σενάρια», λέει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved