Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό άνθρωπο από τον Βοσκόπουλο»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό άνθρωπο από τον Βοσκόπουλο»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την συμμετοχή της στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» και τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πως νιώθεις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του Μαριχουάνα Stop;

«Είμαι κατενθουσιασμένη. Είναι μια πολύ ωραία δουλειά. Είναι όλοι εξαιρετικοί. Έχει κέφι, έχει ενέργεια, έχει και πολλή χαρά. Είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στο θέατρο, γιατί συνδυάζει και χορό, και τραγούδι, και τα πάντα»

Ναι, αλλά είχες πολύ έντονη παρουσία στο πιο εναλλακτικό, στο λιγότερο μαζικό.

«Έχω κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Έχω κάνει από Μπρεχτ μέχρι το Σεσουάρ για Δολοφόνους. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε καλούπια, ούτε να λέω «α, εγώ είμαι του ποιοτικού». Είμαι και από τα δύο»

Ως γενιά το είχατε όμως αυτό

«Εγώ δεν το είχα ποτέ. Πιστεύω στις καλές δουλειές. Καλή δουλειά μπορεί να είναι και μια εμπορική δουλειά. Αυτό που κοιτάω είναι να είμαι με ανθρώπους που με εξελίσσουν, που εκτιμώ και σέβομαι και που θα με πηγαίνουν λίγο παρακάτω. Αυτή η παράσταση είναι μια τέτοια δουλειά»

Δεν είναι too much αυτό με τον ελληνικό κινηματογράφο;

«Εφόσον ο κόσμος ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο τον αφορά αυτή την περίοδο. Εμείς για τον κόσμο δουλεύουμε. Το Μαριχουάνα Stop! είναι και ένα έργο που δεν έχει πολυπαιχτεί. Έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας και δύο ανθρώπους που ήταν και τότε, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρία Ιωαννίδου. Οπότε, δεν βρίσκω καλύτερη συγκυρία για να ανέβει τώρα»

Ο Τόλης τι σου έχει πει;

«Μόνο καλά πράγματα. Αυτός ο άνθρωπος είναι μάλαμα. Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό άνθρωπο. Το γεγονός πως, έπειτα από όλα όσα έχει ζήσει, σήμερα παραμένει ταπεινός, μας έχει αγκαλιάσει όλους, μας ενθαρρύνει, μας στηρίζει και μας κάνει να αισθανόμαστε ίσοι μαζί του, είναι κάτι απίστευτα συγκινητικό. Και πάντα είναι με τον καλό λόγο και πολύ ευγενής»

Άκουσα ότι κάτι έχει συμβεί με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όταν ανακοινώθηκε το όνομα μου, είπε ότι θα προτιμούσε μια άλλη κοπέλα γι' αυτόν τον ρόλο»

Σε ενδιαφέρει η άποψη της;

«Σέβομαι την άποψη της. Οποιαδήποτε άποψη σέβομαι. Από την άλλη, ας έρθει η Μαρία Ελένη να δει την παράσταση και να αποφασίσει αν η επιλογή του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη ήταν σωστή, γιατί αυτός μου έκανε την πρόταση»

Σε ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη της Μαρίας Ελένης;

«Επειδή είναι η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, που πρώτη έπαιξε αυτόν τον ρόλο, σαφέστατα και θα την ακούσω. Αλλά όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την παράσταση συνολικά. Τώρα, τη γνώμη που θα υπολογίσω πραγματικά είναι η γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύομαι και ξέρω πως ό,τι μου πουν θα μου το πουν για το καλό μου, ακόμα κι αν είναι αρνητικό. Και φυσικά, πάνω απ' όλα είναι η γνώμη των θεατών, .σε αυτούς θέλω να αρέσει η παράσταση» είπε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved