Σοφία Βόσσου: «Η Πανοπούλου είναι μεγάλος μαέστρος στη σκηνοθεσία»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Η Πανοπούλου είναι μεγάλος μαέστρος στη σκηνοθεσία»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε σε συνέντευξή της για τη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Τι κάνεις αυτόν τον καιρό;

Βρίσκομαι στη σκηνή «Ρυθμός Art Theater», κάθε Σάββατο, σ' ένα πρόγραμμα με ποτό και φαγητό. Πρόκειται για μια συνεργασία που αποδεικνύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν οι άνθρωποι μεταξύ τους με αγάπη, αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναβρίσκομαι με την «οικογένεια» μου, την Έλντα Πανοπούλου, γιατί δεν είναι απλώς φίλη, έχουμε περάσει πάρα πολλά, καλά και άσχημα, μέσα από πολύ παίδεμα.

Ποια ήταν τα καλά και ποια τα άσχημα που σας έχουν «δέσει»;

Υπήρξαν διάφορα ανακατώματα παλιά, με τις εκπομπές που κάναμε τότε, στα οποία έμπαιναν τρίτα πρόσωπα, άλλοι ήθελαν να μας χωρίσουν και το έκαναν, με αποτέλεσμα ότι χάλασε η εκπομπή «Μεταξύ μας», που έπρεπε να συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Έτσι ονομάσαμε αυτή τη συνεργασία τώρα: «Μεταξύ μας... η αγάπη». Ήρθε και η Χριστίνα Μαραγκόζη, που είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια, και το αποδεικνύει ακόμη μια φορά στη σκηνή. Η Πανοπούλου είναι μεγάλος μαέστρος στη σκηνοθεσία, έφτιαξε μια παράσταση που βάζει κόντρα πράγματα και στις δυο μας, έτσι το πρόγραμμα έχει μεγάλες εκπλήξεις.

Δεν φοβήθηκες ποτέ μήπως χαλάσεις την εικόνα σου ή το «σύστημα», που δεν «υπηρέτησες» έτσι όπως θα «έπρεπε»;

Όχι, δεν έχω υπηρετήσει καθόλου το σύστημα αυτό, είμαι τελείως αναρχική και θα είμαι... είμαι ροκού. Είμαι ροκ στη ζωή μου, όχι μόνο στην έκφραση μου στο τραγούδι, εκεί λέω τα πάντα. Δεν χωράνε ούτε συμβιβασμοί ούτε καραγκιοζιλίκια ούτε συ­στήματα, δεν με ενδιαφέρουν. Έχω ζήσει 35 χρόνια καριέρας χωρίς αυτό. Μπόρε­σα και στάθηκα στα πόδια μου, υπάρχω και θα υπάρχω, γιατί η αλήθεια λάμπει πάντα και ο κόσμος μπορεί να θαμπώνε­ται από πράγματα πρό­σκαιρα, αλλά εκτιμάει την αλή­θεια. Για τον κόσμο είμαι το «Σοφάκι του». Ο κόσμος για μένα έχει μια αγκαλιά, όποια πόρτα και να χτυπήσω θα ανοίξει, κι ας μη με ξέρουν. Αν τη χτυπήσω νύχτα και ζητήσω βοήθεια, θα με ταΐσουν και θα με κοιμίσουν. Αυτό δεν ανα­πληρώνεται με τίποτα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved