Οικονομάκου: «Ξεκίνησα δουλειά όταν το μωρό ήταν 7,5 μηνών και με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις»
Showbiz

Οικονομάκου: «Ξεκίνησα δουλειά όταν το μωρό ήταν 7,5 μηνών και με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου» μετά τον ερχομό του γιου της.

«Ξεκίνησα δουλειά όταν το μωρό ήταν 7,5 μηνών και με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ώστε να μπορώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται μαζί του. Κι εδώ θα ήθελα να πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους της παραγωγής και τους συνεργάτες της σειράς που δέχτηκαν όλα όσα ζήτησα (σ.σ. γκρουπαριστά γυρίσματα προκειμένου να είναι λιγότερες οι μέρες και οι ώρες της στο πλατό), για να μπορεί η Φαίη να γυρίζει στο σπίτι της!».

Πριν από ενάμιση χρόνο ομολογούσε ότι ενώ η τηλεόραση και ο κινηματογράφος της αρέσουν, στο θέατρο νιώθει πως εγκλωβίζεται. Αυτό σήμερα έχει αλλάξει. «Δεν αποκλείω πλέον τίποτα, το μόνο που με νοιάζει είναι μια καλή συνεργασία και ένας ενδιαφέρων ρόλος. Απλώς δεν μπορώ να συνδυάσω και θέατρο και τηλεόραση γιατί το Α και το Ω στη ζωή μου είναι ο χρόνος με την οικογένεια μου. Είμαι όμως ανοιχτή σε κάθε πρόταση. Ήδη έχω συζητήσει διάφορα πράγματα για του χρόνου», δήλωσε στο περιοδικό Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved