Μπακοδήμου: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, όταν πήρε την απόφαση να…»!
Showbiz

Μπακοδήμου: «Ήμασταν χωρισμένοι με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, όταν πήρε την απόφαση να…»!

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό και για τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυτρόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά και έχουν άριστη σχέση.

Η Μαρία μίλησε στο Πρωινό για τον πρώην σύζυγό της και την απόφαση που πήρε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.
Η παρουσιάστρια είπε: «Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αλλά όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα.»!

Και πρόσθεσε: «Συγχωρώ, δεν το συζητάω. Κατανοώ τη θέση του άλλου, δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι. Ανθρώπους που αγαπάω και που καταλαβαίνω, τους κατανοώ, τους συμπονώ και συγχωρώ. Όταν συγχωρείς αποδεσμεύεσαι από ένα βάρος που κουβαλάς. Όταν κάποιον μέσα σου δεν τον έχεις συγχωρέσει, είναι ένα βάρος που σε κρατάει εσένα πίσω. Λυτρώνεσαι με τη συγχώρεση».



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved