Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Με τη ζαχαροπλαστική δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά»
Showbiz

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Με τη ζαχαροπλαστική δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά»

Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου πρωταγωνιστεί στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την ζαχαροπλάστισσα Μαρίεττα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το αν ασχολείται με την μαγειρική-ζαχαροπλαστική, για τα επόμενα επεισόδια και το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα.

Η Μαριέττα έχει δικό της ζαχαροπλαστείο - φούρνο. Εσείς ασχολείστε με τη μαγειρική -ζαχαροπλαστική;

«Η μαγειρική μου αρέσει, δεν έχω όμως χρόνο για να μαγειρεύω καθημερινά. Με τη ζαχαροπλαστική δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί έχω αδυναμία στα γλυκά και όταν φτιάξεις κάτι θα το φας κιόλας, οπότε το αποφεύγω».

Τι σας αρέσει στον ρόλο της Μαριέττας και τι θα θέλατε να της συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

«Η Μαριέττα είναι... σαρβάιβορ! Μου αρέσει που προσπαθεί να επιβιώσει. Μεγαλώνει μόνη της την κόρη της όλα αυτά τα χρόνια, σε έναν άγνωστο τόπο για εκείνη. Είναι καθαρός άνθρωπος! Αυτό που θέλει να πει θα το πει. Επειδή είναι γυναίκα και έχει παλέψει μόνη της για να τα καταφέρει, θα ήθελα να βρει έναν άνθρωπο να κάνει μια σχέση. Αλλά να βρει κάποιον που δεν θα την ταλαιπωρεί. Δεν της αξίζουν κι άλλα προβλήματα».

Τι κλίμα επικρατεί στα γυρίσματα; Υπάρχουν ένταση και πίεση χρόνου ή αστείες στιγμές;

«Εννοείται πως υπάρχει πίεση χρόνου, παρά την όποια πίεση όμως, πάντα βρίσκουμε χρόνο για να γελάμε».

Τελευταία βλέπουμε να γίνονται ολοένα και περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση. Πιστεύετε πως η TV βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση;

«Το θέμα δεν είναι να βγει η τηλεόραση από την κρίση, αλλά να αλλάξουν γνώμη αυτοί που τη διοικούν και να επενδύσουν περισσότερο στη μυθοπλασία! Δουλειές πάντα γίνονταν, ακόμα και την περίοδο της κρίσης. Μπορεί να μη γινόταν μυθοπλασία, γίνονταν όμως εκπομπές και ριάλιτι, που και αυτά έχουν το κόστος τους. Είναι λίγο δικαιολογία λοιπόν το ότι δεν γίνονται σειρές λόγω κρίσης», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved