Η Μαρούδα «σπάει» τη σιωπή της: Οι ανύπαρκτες δημόσιες εμφανίσεις και η άρνησή της να φωτογραφηθεί
Showbiz

Η Μαρούδα «σπάει» τη σιωπή της: Οι ανύπαρκτες δημόσιες εμφανίσεις και η άρνησή της να φωτογραφηθεί

Η Νίτσα Μαρούδα επί δεκαετίες αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Υπήρξε η πιο ναζιάρα «χαζή» του ελληνικού κινηματογράφου και «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για όλα.

Η Νίτσα Μαρούδα αποσύρθηκε το 1980 και μέχρι σήμερα δεν φωτογραφήθηκε ποτέ και δεν θέλησε να δώσει κάποια συνέντευξη. Η πιο πρόσφατη συνέντευξή της ήταν πριν τέσσερα χρόνια και αυτό για να μιλήσει για τον γαμπρό της Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ήταν μια από τις πιο ακριβοθώρητες πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου, παρά το γεγονός ότι το όνομά της γράφτηκε με χρυσά γράμματα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ανύπαρκτες και ενώ έχει ξεπεράσει τα 80 της χρόνια, όλοι την θυμούνται ως την πιο ναζιάρα ηθοποιό.

Η Νίτσα Μαρούδα μίλησε στην espresso και αποκάλυψε πως δεν της λείπει κανένας από τους συναδέλφους της. «Κανένας. Όσο σκληρή και αν φαίνεται αυτή είναι η απάντησή μου. Με όλους είχα μια συνεργασία. Τίποτα άλλο. Και με τον Δαλιανίδη που όλοι μας θεωρούσαν επιστήθιους φίλους, δεν είχαμε φιλικές σχέσεις. Ήμουν εκτός του καλλιτεχνικού στερεώματος. Απλώς, κοίταζα να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Ήταν αγώνας επιβίωσης για μένα το επάγγελμά μου. Ακόμα και σήμερα με θυμούνται πολλοί συνάδελφοί μου, αλλά ξέρουν ότι και προσκλήσεις να μου στείλουν δεν θα εμφανιστώ».

Και μπορεί για τους περισσότερους να υπήρξε ένας μύθος, η ίδια δεν το βλέπει έτσι. «Έλα καλέ, Τι μύθοι;. Κάναμε μια δουλειά που ήταν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τίποτα άλλο. Και θα σου πω κάτι: Στη ζωή ΄μου δούλεψα πάρα πολύ. Πήγαινα τουρνέ, ερχόμουν, γύριζα ταινίες, ξανάφευγα. Όλη μου η ζωή ήταν ένα συνεχές ταξίδι με μια βαλίτσα. Δόξα τω Θεώ, όμως, όλα τα έφερε ο Παντοδύναμος όπως έπρεπε».

Οι ταινίες «Ο κατήφορος», «Δεσποινίς διευθυντής» ήταν εκείνες που έδωσαν μεγάλη ώθηση στην καριέρα της. «Δεν πηγαίνω πουθενά, Αποφεύγω τα πάντα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι που λέγεται δημοσιότητα. Ο κύκλος της υποκριτικής τέχνης έχει κλείσει για μένα από τις αρχές του '80».

Πώς είναι η ζωή της σήμερα;

«Έχω μεγαλώσει. Δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου έξω. Καμία φορά βγαίνουμε με τον γαμπρό μου τον Βαγγέλη και την κόρη μου την Ιωάννα για να ξεσκάσω και πάλι μέσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved